Bankaya satma bana sat diyor MB. Birde MB'de sistem erken çıkmanın faiz dışında kaybı yok.
TL girenler için hangi kur düşükse o yatar mevzuu işleyebilir.
Bankaya satma bana sat diyor MB. Birde MB'de sistem erken çıkmanın faiz dışında kaybı yok.
TL girenler için hangi kur düşükse o yatar mevzuu işleyebilir.
TL ye kur bazlı faiz geldi.(arttı yani, ama değişken, öyle olursa böyle)
DTH sahibine de MB, paranı bana ödünç ver, boşverelim ZK yı filan diyor.
Faiz arttırmadan, faiz arttırdılar. Kur artmazsa, faiz arttırmamış olacaklar. Ama şu an için faiz arttırmış gibi, etkisinden faydalanacaklar.
Bana paranı ver, kur artarsa kur kadar faiz vereceğim, kur artmazsa %14 vereceğim.
Sen bana, 1000 dolar kredi ver, kur artarsa sana vade sonunda 1000 dolar karşılığı TL geri ödeyeceğim, kur artmazsa 13x1000x1.14 TL (1 yıl) olarak ödeyeceğim.
Ben sana 1000 dolar vereyim, bana yıllık %5 faiz ver? Olmaz, ben sana en fazla gene 1000 dolar veririm, erken bozarsan onu bile alamazsın.
Arkadaşlar satıcı satarken ne der sadece şu saate kadar geçerli sadece bir kez yararlanılabilir falan hep insanda aman fırsatı kaçırmayalım duygusu yaratır.en basit satış taktigidir.burada asıl korkulan dth lakin fizikiye geçme olasılığı onlara elbet biraz daha fazla psikolojik şey uygulanacak dogaldir
Hazine Bakanı Nebati, TCMB'nin yayımladığı tebliğe "açıklık" getirdi: “Döviz korumalı mevduata geçebilmek için döviz hesabı olma şartı yok.”
Yer İmleri