Sayfa 286/1002 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. xu-30 yeniden 1,65-1,70 cent bandına geri döndü bir süre daha 200 günlük hareketli ortalamayı (1,77 cent ) geçmesini beklemiyorum. Uçacak kaçacak diyenlere inanmayın dönüşüm bitene kadar dolar bazında hep buralardayız.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Abi badem tamamda..
    Ne yapacağı belli mi..
    16 aralık günü faiz inmez diyodum..Haşırt indirdi..
    13.80 lerde olan dolar 4 gün sonra 18 i yakıyordu..
    18 olduğunda herkes 22 24 30 demeye başladı..
    Haşırt 11 oldu..
    Borsa keza..
    Cuma çöküşü millet DTH lara el konulmasına MB istifasına bağladı..O yüzden kimse 18 den döviz bozamadı..

Koca bi deli d*****n girdiği camcı dükkanındayız..Raflardakini geçtim elimizdeki bardaklar kırılmasın diye kaçışıyoruz işte..

Şimdi bilebiliyor musun mesela..Borsa durulur..
    Laakkkk diye borsada kazanca vergi demeyeceklerini..
    Veya borsayı uçuracak başka bişi demiyeceklerini..
    Bu yazdıkların senin sağlığını bozar ,
    kenardan bir süre izle gundi ,
    şuanda asansör bozuk tamirci gelsin bir baksın.
    her zaman oyunda olucaksın diye kanun yok rahatla biraz ,
    senin silahın bu sistemde ZAMANLAMA ve MALİYET olsun gerisi hikaye bu arena devam edecekse.

3. Yav burası kadar hareketleri doruklarda yaşayan bir grup zümre görmedim..hep kaldıraç hep dakikalık graflar yüzünden..
    1 dk barı görünce adam heyecanlanıyor
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    1 saatlik hareket yukarı yönde 15.000 puan...biraz sakin olun ya...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    teknik candır.ANA YÖNÜ ANALİZLE BUL. o yönde tek yönlü poz. aç

15 yıl vob hayatımda her nevi yöntemi denedim.çıkan en iyi yöntem bu.

Daha önce ilk sat verdiğinde short açarım demiştim.cuma 3 saat işim vardı .geldiğimde sat vermiş ve 12.000 puan kadar aşağı gelmişti(sat verdiği noktadan)...tabi 12.000 alttan taze short açmak istemedim..oradan bile açsaydın 50.000 puandan fazla kar oldu.neyse kısmet değilmiş..

Kişisel kanaatim sistem al derse kallavi çıkış olur..şuanda satta.bakalım nereden al verecek.

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    umrumda değil yarın bir gün size hazineden şu kadar para verdik demesinler...

biz olmasaydık dolara ezilecektiniz demesin...

dolarımı alıp otururum...

kim napıyorsa yapsın...

6. Millet çıkmış davul elinde DOLARES si RTE düşürdü diyip sokakta resmini öpüyor GUNDİ ,
    sen sağlığına dikkat et

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Teknik analiz derinliği çok olan birbirinden bağımsız karar alma ve uygulama yetisine sahip sayılamayacak kadar çok oyuncunun olduğu piyasalarda geçerlidir...Bizde ya patron çizer..Yada böyle TVF destekli devlet..

IMKB de teknik 1-2 çalışır..
    3. de sağlam batırır veya ardından baktırır..

6 ekim günü dipten çevirdiler..Bu çevirenler dövizi tutup borsaya eşitlediler..Bunu teknik le görebilir misin..HAYIR..
    Cuma borsayı verenler bu uygulamadan haberdarlardı..
    Bunu teknikle görebilir misin...Hayır..
    eee ne işime yaradı..
    Yazdıklarınıza %100 katılıyorum. Cuma günkü satışın nedeni pzt akşamı açıklandı. Ben çok huzursuz oldum, hafta sonu faiz arttıracaklar diye düşündüm, sonra aracı kurumlar teminat oranlarını yükseltti. Sanırım açıklamanın hafta sonu yerine pzt akşamına ertelenmesi aracı kurumlarda oluşacak muazzam eksi bakiyeleri engellemek içindi... yatırımcıyı değil de kurumları ve sistemi korumak için yani (tabii bunu şimdi anlayabiliyorum) Aralık vade 20 usd long ve 100 g altın long pozdaydım. Sonra sigorta olsun diye ocak vadeden 20 kontrat kısa poz actim. Altınları kapatmadım salak gibi. Salı sabahı soğukkanlı olup doğru zamanda kapatamadım ne yazık ki. Sözün özü geçen hafta cuma ve bu haf salı günkü dersin maliyeti viop'da 50k zarar oldu. Polyannacilik oynarsam 20 kontrat kısa poz açmasam şimdi aracı kuruma borçlarımı nasıl ödeyeceğimi kara kara düşünüyordum... şimdi %100 kardaki sermayem ile yola devam edebiliyorum. Budan sonra Yoğurdu üfleyerek yemek koşuluyla.
    Umuyorum ki herkes en az zararla bugünleri atlatır. Herkese önce kayıpsız sonra da kazançlı iyi tradeler diliyorum.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 286/1002 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •