Originally Posted by
gundwane
Teknik analiz derinliği çok olan birbirinden bağımsız karar alma ve uygulama yetisine sahip sayılamayacak kadar çok oyuncunun olduğu piyasalarda geçerlidir...Bizde ya patron çizer..Yada böyle TVF destekli devlet..
IMKB de teknik 1-2 çalışır..
3. de sağlam batırır veya ardından baktırır..
6 ekim günü dipten çevirdiler..Bu çevirenler dövizi tutup borsaya eşitlediler..Bunu teknik le görebilir misin..HAYIR..
Cuma borsayı verenler bu uygulamadan haberdarlardı..
Bunu teknikle görebilir misin...Hayır..
eee ne işime yaradı..
Yazdıklarınıza %100 katılıyorum. Cuma günkü satışın nedeni pzt akşamı açıklandı. Ben çok huzursuz oldum, hafta sonu faiz arttıracaklar diye düşündüm, sonra aracı kurumlar teminat oranlarını yükseltti. Sanırım açıklamanın hafta sonu yerine pzt akşamına ertelenmesi aracı kurumlarda oluşacak muazzam eksi bakiyeleri engellemek içindi... yatırımcıyı değil de kurumları ve sistemi korumak için yani (tabii bunu şimdi anlayabiliyorum) Aralık vade 20 usd long ve 100 g altın long pozdaydım. Sonra sigorta olsun diye ocak vadeden 20 kontrat kısa poz actim. Altınları kapatmadım salak gibi. Salı sabahı soğukkanlı olup doğru zamanda kapatamadım ne yazık ki. Sözün özü geçen hafta cuma ve bu haf salı günkü dersin maliyeti viop'da 50k zarar oldu. Polyannacilik oynarsam 20 kontrat kısa poz açmasam şimdi aracı kuruma borçlarımı nasıl ödeyeceğimi kara kara düşünüyordum... şimdi %100 kardaki sermayem ile yola devam edebiliyorum. Budan sonra Yoğurdu üfleyerek yemek koşuluyla.
Umuyorum ki herkes en az zararla bugünleri atlatır. Herkese önce kayıpsız sonra da kazançlı iyi tradeler diliyorum.
SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri