Sayfa 88/505 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 697 - 704 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Biz bu şirketın oıtağıyız ddımı, % 4,88 ne 45 mılyon verdıgımız şirketın 2020 yılı karı-2021 yılı 9 aylık karı ne kadar bılıyormuyuz ? ben yaptım oldu oluyor mu ? normalde bu habere olumlu tepkı vermesı gerekmez mı ? e vermedı ! acaba bu şirket normalde bu kadar para etmıyorda, şirketten para çıkarmak ıcın bır alış işlemı olmasın, biz neye nıye para verdık ? nerde bu şirketın fınansalları... ama tabı burası hesap vemeyecegın bır yer dımı, bızler yoluncak kaz' ız.. SPK dana dam trnsfer edıp kafana göre hareket et bakalım. hukuk yok ıse ALLAH VAR... elbet hesap vereceksın, hergun hem cımere, hem spk ya şikayet yazıyorum.. hergun.. sızde yazın. burdan aglayacagınıza sesımızı duyurun.. şikayet....

2. ABD de en ucuz test kiti 7 USD

En pahalı test kiti 15 USD

Bizim test kiti 1 USD şu anda TL bazında

ABD ye 3 USD den versek , verebilsek 5 milyon adet...15 milyon USD ciro yapar .... İmkansız mı bu varsayım?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, A1 girişim sermyesındekı GÜLER HOLDINGIN Payının % 49 dan - % 25 e dusurulmesıne ve MURAT GULERIN payının % 50 den % 75 e Çıkarılması karşı itirazlarımızı yukarıdakı ıkı ayrı taslak metnı kopyalayarak e devlet uzerınde SPK ya yapabılırsınız.. Ben hergun tekrar tekrar gönderıyorum, lutfen sızlerde eger yatırımcı ısenız kopyalayarak ıtırazlarınızı yapınız. hepımız başkasından beklemeyelım. ne kadar ıtıraz o kadar olumlu sonuc.. taslak metınler , tam spk nın kabul ettıgı harf sınırlamasına gore yapılmısştır. sıze sadece koyalayarak ıtıaz etmek kalıyor. barı sadece bunu yapın...hakkını yedırmeyın, yarın çok gec olabılır..
    Glryh sayfasına yazın... RTA yatırımcısını ilgilendiren bir durum değil bu. Glryh de ki arkadaşlar muhattab bu konu ile

Elinde glryh iştiraki %000,1 dahi hissesi yok RTA nın

Glryh bir yatırım şirketidir. YK ne karar alırsa oraya yatırım yapar. Güler holding belki de başka bir alana yoğunlaşacak, mesela tüm parasını RTA ya gomebilir. Göksun bene de, RTA nın sektörü flash olacak 2022 de . Onu açık bir sektör. Kanuna aykırı bir durum yok girişim sermayesi de ki pay azaltiminda

Yani niyet okuma ile yapılan şikayet , mesnetsiz olarak işlem görür ve dikkate alınmaz

Boşuna nefesinizi de aayfayuda tüketmeyin

Belki de glryh için böylesi daha iyi olur. Nihayetinde sürekli büyümeye odaklı bir mantık var patronda
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Bıktım inanki , kocaman adamlar artık laf ta anlamıyor , yahu arkadasım git Güler grubunda ağla lütfen , sayfalarca senin propaganda yazılarını okumak zorunda değilim ..

5.  Alıntı Originally Posted by harleyqueen Yazıyı Oku
    bıktım inanki , kocaman adamlar artık laf ta anlamıyor , yahu arkadasım git güler grubunda ağla lütfen , sayfalarca senin propaganda yazılarını okumak zorunda değilim ..
    tamam dahada yazmam, ma bılın kı.. Bu adam bızı çok uzdu

6.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    ABD de en ucuz test kiti 7 USD

En pahalı test kiti 15 USD

Bizim test kiti 1 USD şu anda TL bazında

ABD ye 3 USD den versek , verebilsek 5 milyon adet...15 milyon USD ciro yapar .... İmkansız mı bu varsayım?
    Bu hissenin asıl yükselmeme nedeni bu sanırım.İlk pandemi vesilesi ile bir vurgun yapılmış dünyada onca insan kayıp giderken bu hayattan.Çoğu yatırımcı da itiraf edemese de tekrar bir alevlenme olsa buna bağlı hisse uçsun derdinde.Bu zihniyetle de hisse yükselmiyor ilahi adalet diyelim.

7. Arkadaşlar uzun zamandır DMO sıparısı gelmıyor, şirketımızın uretım kapasıtesı durdu mu ? yurtdısına satış yapabılıyormuyuz ? bu konuda nasıl bılgı edınebılırız, hıcmı ıstıhbaratı olan yok

8. yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 88/505 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •