Sayfa 390/700 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 5596 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    sırf bu yüzden aldım. güvenli liman dedim. 6 taban yedi. cuma dirense satacaktım. herkesle beraber düşünce elimize yapıştı. yine de temeli sağlam şişmemiş kağıt bulmak zor. kur düşse de çıksa da bize yarıyor fazla bekleteceğini sanmam.
    geçmiş olsun ne diyelim iyi olur temennisiyle şirketi arayıp birşeylerin yanlış olduğu anlatılmalı böyle olduğu sürece makus talih yenilmez

3. Dolar yeşil oldu hiç kosayim diyomu kirmizidan cikmak gibi bir niyeti yok .

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    geçmiş olsun ne diyelim iyi olur temennisiyle şirketi arayıp birşeylerin yanlış olduğu anlatılmalı böyle olduğu sürece makus talih yenilmez
    teşekkür ederim. şirkete sözüm yok. yönetimi beğeniyorum. rapora 5 iş günü kaldı. görmek lazım.
    sizin 2. senaryo doğruydu ama tepeyi yapar sonra düzeltmeye girer diye bekledim. bu da demek oluyor ki tepe çok yukarılarda

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    teşekkür ederim. şirkete sözüm yok. yönetimi beğeniyorum. rapora 5 iş günü kaldı. görmek lazım.
    sizin 2. senaryo doğruydu ama tepeyi yapar sonra düzeltmeye girer diye bekledim. bu da demek oluyor ki tepe çok yukarılarda
    ben ve benim gibileri uzun yıllardır süründürdü süründürmeye devam ediyor sayesinde borsayı ve al satı öğrendim sizede öğretir.info mu dur nedir o aracı kurumların verdiği fiyat hikaye oraları kısa vadede göstermezler geçmişte de hisse bölünmeden 30 40 bandında iken 65 fiyat verdiler 3 yıl sonra gördü sistem maalesef soygun düzeni makus talihi yenecek tek şey maslak imar sorununun çözülmesi eğer çözülerse bambaşka olur

6. hareketleri beğenmedim 1.5 tl karla vedalaştım

Sayfa 390/700 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •