Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aman dikkat.
    Böyle yazınca kızıyor birisi.
    Günaydın,akşamki yazımı gördünüz mü? böyle yoğun zamanlar dışında biz bizeyiz,buradada doların düşüşü dayakla anlatılır,çok da güzel bir anlatım şeklidir,hoşlanmayan okumaz,öbür slogancı arkadaşla bu tarzı benzetmek hiç olmamış...

Neyse;merkezin adamları yoruldu dayak atmaktan herhal;11,98

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ya da MB kendini trade'e verdi. Yüksekten sat, düşükten topla.

3 vakte kalmaz net rezervler artıya geçer bu performans ile.

3.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Ya da MB kendini trade'e verdi. Yüksekten sat, düşükten topla.

3 vakte kalmaz net rezervler artıya geçer bu performans ile.
    Ben halay çekeceğim ama ekip bulamıyorum,o derece mutluyum mb nin bu performansından yani....

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Günaydın,akşamki yazımı gördünüz mü? böyle yoğun zamanlar dışında biz bizeyiz,buradada doların düşüşü dayakla anlatılır,çok da güzel bir anlatım şeklidir,hoşlanmayan okumaz,öbür slogancı arkadaşla bu tarzı benzetmek hiç olmamış...

Yazınızı gördüm.
    Beni engellerse rahat eder. Ama bu espirili paylaşımların dışında verdiğim bazı bilgileri de kaçırmış olur.
    Fayda maliyet analizi yapıp kararını versin.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yazınızı gördüm.
    Beni engellerse rahat eder. Ama bu espirili paylaşımların dışında verdiğim bazı bilgileri de kaçırmış olur.
    Fayda maliyet analizi yapıp kararını versin.
    Piyasalar kendi aldığı pozisyonun tersine giderken zırt pırt aynı esprileri görmek insanın canını sıkabiliyor.

Ondan millet çatıyor sağa sola

Ben çıkarken tısslarım, düşerken dayak klüpçüsü olurum. Bana hava hoş.

Ucuz dolara hayır demem alırım. Yüksek dolar da varlığımı koruyor. Win/win

ytd

Yahu zamanında dolandiricilar filmi vardı Robert Red Ford ve Paul newman in Sting Di adı sanırım.filmin sonunda herkes görüyordu ki hersey sahte her şey tuzak.neyse k urt yediği ayazı unutmaz.sahsi savunmam parayı fiziki altına geçmek olacak.bankanin vereceği faizde dolarları da onların olsun.3 ay içinde peyderpey paranin üçte ikisini geçmiş olurum

Bu saçmalıkların olduğu olabildiği bir sistemde param kalmasın.banka kasalarını araştırdım.kiralari gayet makul.fiziki altin zaten hacım tutan bir şey degil

Hindistan'da fiziki altındaki makas yuzde 12 idi inanmamıştım.nedeni belli işte sistem hep vatandaşı dolandırmanin üstüne.kimse sistemden çıkmasın isteniyor.kagit üstü her numara oluyor.merkez eksi 50 milyar dolar rezervle dolanabiliyor.fed olmayan altınlar i varmış gibi gösterebiliyor.bir yillik gumus uretimi on dakikada piyasaya kontratlarla satılabiliyor .redditcilerin dediğini yapmak bizim sisteme karşı en güzel savunmamız.al gumusu al altini koy kasaya.eski usul en guzeli

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •