Sayfa 358/1002 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün TV leri zaplarken Polonya modeli olacak diye bir şey duydum. Çin, Güney Kore, Vietnam, Bangladeş vs gündemden düştü. Hedef şaşırtmacaydı muhtemelen.

ileride piyasayı kandırmak için çok gizli tuttuk kendi aramızda bile konuşmadık böylece her konuşan saçmalamış oldu denir.
    Heh işte abi bizim olmamız gereken şey o Polonya modeli. Ah be o fırsatlar geldi yıllarca geldi. O para ülkeye oluk oluk akarken üretime yönlendirseydik şimdi Polonya kolonya falan halt etmişti. 100 milyar USD dış ticaret açığı vermeyecektik. Abartmıyorum şu an net 350-400 milyar USD ihracatımız, en az yüzde 15 de bunun içinde yüksek teknoloji oranı olurdu. Zamanı geri alabilir miyiz?

2. dolar iş yapan eregl kozaa cakılır...

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ters flama olmasın da...o kadar da olmaz herhalde.
    Olur olur abi. Patron çıldırdı. İhtiyaç belli. Satan tek el. Seans içi olmaz ama gece yapar isterse. Vurur çeker. Serbest değil her şey serbest piyasa ekonomisine geçtik )))

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    FİBABANKTA ki dolar marjı en makul olandır...ptesi, döviz burosundan 100 dolar almak zorunda kaldım.marj 2 tlydi.resmen soygun.
    Her taraf kan emici,yapı kredi ve Finansbank 6-7 kurustu, hepsi anlaşmış gibi 35-40 kuruş marj var.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Heh işte abi bizim olmamız gereken şey o Polonya modeli. Ah be o fırsatlar geldi yıllarca geldi. O para ülkeye oluk oluk akarken üretime yönlendirseydik şimdi Polonya kolonya falan halt etmişti. 100 milyar USD dış ticaret açığı vermeyecektik. Abartmıyorum şu an net 350-400 milyar USD ihracatımız, en az yüzde 15 de bunun içinde yüksek teknoloji oranı olurdu. Zamanı geri alabilir miyiz?
    Bir kaç kez Hazine şu kadar dolar borçlandı aynı vade ile EUR'ya çevirildi şeklinde alt yazı gördüm BBHT'de. Dolar konuşuluyor ama esas hedef EUR'ya endeskleme de olabilir. Ya da EUR değer kazanması daha iyi bir şey borçda EUR'dan zarar etsek de ihracattan kazanırız diye düşünüyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dolar düşerken endeksinde pahalandıgı gerceğini unutmayın...

örnek 0,62 cente aldıgım garanti an tibariyle 1 dolardan pahalı...
    ben uyardım olacaklar belli...

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dolar iş yapan eregl kozaa cakılır...
    Şişe de düşmez mi?

8.  Alıntı Originally Posted by Risretro Yazıyı Oku
    Şişe de düşmez mi?
    ben ikisini örnek verdim evet oda var...

Sayfa 358/1002 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •