Sayfa 395/701 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Derinlik kademe atabilecek varmi
    satıcılar önde

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    satıcılar önde
    bence açığa satarak düşürdüler

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    bence açığa satarak düşürdüler
    sanmam. son bir ayda alanlar satıyor. satışlar bitince ana karakter oyuna kaldığı yerden devam edecektir. yani 2 dolar bandında toplamaya.

4. çok enseyi karartmayın sağlık olsun olan oldu artık ama hisseyi iyi tanıyan bii olarak ekim kasım nisan mayıs döngüsünü unutmayın sonuçlarını görüyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    çakılmaz gider diye bekledim ama maalesef devre kesti geçmiş olsun oyuncusu oyundan çıkıp alark a geçti diye düşünüyorum.
    aynen de böyle oldu alark borsanın o kadar düşmesine rağmen artı 5 ben kötü niyetli olsam bunu yazarmıyım kötü niyetli olan algyo

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    önünde 2 senaryo var 1-zirve aşımına giderse yüzde 30 daha gider kabaca 10 tl yapar 32+10= 42 teknik hedef
    2- yok faizde endeksti düşüşüydü derse aylık ema 25-27 arasına düzeltme yapar iki yönlü yazıyorumki biliyorum yine bana saldıracaklar...
    neden 25-27 çünkü aylık ema 36 ya gittiğinde bile bu rakam arasındaydı bunları yaşayarak öğrendik

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    sanmam. son bir ayda alanlar satıyor. satışlar bitince ana karakter oyuna kaldığı yerden devam edecektir. yani 2 dolar bandında toplamaya.
    eğer gidecekse bugun en düşüğün altına gelmemeli bugünkü en düşük rakam aylık ema bunun altında senet ölür geçen yıl 32 ye gidişinde de 27 ema yı kırınca 18 e kadar süzülmüştü yine acı bir tecrübe olmuştu maalesef gidecek hisse geri sarma alcar örneği gibi bam bam gider

8. şimdi bu hisse neden böyle temel on numara sağlam şu bu v.s naçizane görüşüm şimdi kendinizi hissenin sahibi olarak düşünün atadan dededen milyarlarca dolarlık gayirmenkulun var bi düşünün bakalım bunun yıllık emlak vergisi ne kadar tutar eğer borsaya kote olursanız ne olur bunu bi düşünün

Sayfa 395/701 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •