Sayfa 336/803 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. gene full mala bağladık nakitleri ve tüm yedek akçeleri ..full nakitte olsaydım bugün -11 yapan altın ya da dolar alıp bekleyebilirdim...

bu borsa ve hisselerin iyice bağımlısı olduk gözümüz başka bir yatırım görmüyor nedense....

al düşükten altını yaslan arkana üç beş ay bakma....

ama yok illa da tekonun cömert düşüşlerinin cazibesi gözümüzü boyuyor...

piyasa düşerken alıp başını 30 üstünde felan olsaydın keşke de bu sevda da burda bitseydi be teko....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Yurtjcinde ozel sektore olacak isler disindakileri unut ortak , para hareketlerinin hesabini veremezler Turkiyede halka acik bir firma . Alir Kalyon Limak vs nasil olsa Nevsinin dedigi gibi onlarin know how !! i var , onlardan once bu ulkede kabileler halinde cadirda yasiyordu firma yoktu bunlari yapan
    Sen Adana-antep arasındaki dev viyadükleri görsen şaşarsın ortak. Çelik işleme, ileri derecede mühendislik işleri lazım bu yolda, yoksa 5 daltonların her işi aldıgını bende bilirim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Bugün aralıksız 5. gün düşüyoz.... Endeks neredeyse artı, bu 19.32 deki 2 yıllık zirveye kafayı daktı galiba. -42 kuruş düşüş mü olur....

4. 634 Milyon dolariz , gecen hafta Cuma 680 civarinda falandik o yuzden cok da kaybettigimiz bir sey yok . Tl bazinda burdaki parayla is yapacaklar icin sikinti ne ev fiyatlari dustu ne de market. Ben bu saatten sonra bu ulkeye yatirim yapmayacagim icin Dolar bazinda kendimi kurtarmaya bakiorum , benim icin turk borsasi bitti turkiye yatirimi bitti hamsi gibiler sursun sefasini alirim dolarimi koyarim kenara pivot bio halka arz olunca girerim orada takilirim su iblisten zararim ciktigi anda . Spek getir 1.2 milyara sana elimle teslim edecem elimdeki 3-5 lotu .5-6 dolar hayalleri bu ulkede bu bastakiler gitmeden Imkansiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    634 Milyon dolariz , gecen hafta Cuma 680 civarinda falandik o yuzden cok da kaybettigimiz bir sey yok . Tl bazinda burdaki parayla is yapacaklar icin sikinti ne ev fiyatlari dustu ne de market. Ben bu saatten sonra bu ulkeye yatirim yapmayacagim icin Dolar bazinda kendimi kurtarmaya bakiorum , benim icin turk borsasi bitti turkiye yatirimi bitti hamsi gibiler sursun sefasini alirim dolarimi koyarim kenara pivot bio halka arz olunca girerim orada takilirim su iblisten zararim ciktigi anda . Spek getir 1.2 milyara sana elimle teslim edecem elimdeki 3-5 lotu .5-6 dolar hayalleri bu ulkede bu bastakiler gitmeden Imkansiz
    Ben bi yere gitmem Hamsii gitsin **...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://pbs.twimg.com/media/FHTUditX...jpg&name=small

Bu kurumların alayının **....Hepsi anlaşmış ky dikmek için ugraşıyor. ** hisse 5 pere etmez olsa bile 29.92 den 18 lere düşen hisseye tepki gelirdi. Merry dikiyor, yönetim seyrediyor yada onlarda bu işin içinde....

20.06 dan aldık .. Rengimiz belli olsun.. Bu iş uzun vadeli maraton yüreği olmayan ilk fırsatta vazgeçsin..Keza dolar altın borsa kesinlikle bir krizin öncü sinyalini verdi.. Tabi bana göre.. Ben krizde malda olup toplamayı severim.. İlk üç aylık bilançoların bozulacağınıda unutmayalım.

8. Hamsiye laf yok. Rakıyla iyi gidiyor. Kime kimseye benzetmeyelim lütfen. Bir de cacığa laf yok. Bu tekfenden hayır gelmeyecekse en başta sahiplerine gelmez. Mırat emminin boyu kaç cm acaba? Hep kendime hep kendime demekten biraz uzamış mıdır? Biz kısalıyoruz nasılsa.

Sayfa 336/803 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •