Sayfa 254/615 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bak burayı okuyor kesin , Eyyy spek elimde bir emeklilik fonu vb olsun yeminlen seni donsuz bırakırım, şaşırır kalırsın, milletin vadesi kısa veya hesap vereceği merciler , "bırak bu adamlarla uğraşma başka yerde ekmek varken ", diyebilir ,ama şahsen seninle bu düello iyi gider .
    Boşuna spekülatör aramayın. Görüneni şu; önceden toplanmış paylar kısım kısım yatırım holding'e devrediliyor.
    Araya girip alım yapanlar olduğu için her günü en düşüğünden kapatıyor. Ortada bir spekülatör olduğunu düşünmüyorum. Bu işleri yapması için görevlendirdiği birileri var.
    Düşüş nerede durur sorusuna gelince; eğer devir hikayesi doğruysa devirler tamamlanana kadar sürer.
    Araya girenlerden hoşlanmadıklarına kendimden emin olduğum kadar eminim.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Boşuna spekülatör aramayın. Görüneni şu; önceden toplanmış paylar kısım kısım yatırım holding'e devrediliyor.
    Araya girip alım yapanlar olduğu için her günü en düşüğünden kapatıyor. Ortada bir spekülatör olduğunu düşünmüyorum. Bu işleri yapması için görevlendirdiği birileri var.
    Düşüş nerede durur sorusuna gelince; eğer devir hikayesi doğruysa devirler tamamlanana kadar sürer.
    Muhtemel devirle ile ilgili düşünceniz nedir? Ecilc için iyi mi kötü mü olur?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Güzel de geçen sene Şubat ayında 8 .75 e kadar neden yol verdiler , o zaman da aynen devam ederler kisadan toplamak mümkünken neden mali ky ye dağıtıp bı de Erdi gibi lere telegram da ağıt destan yazdirdilar , mali dağıtmak sonra toplamak daha netameli iş değil mi ???

4.  Alıntı Originally Posted by İnsanoğlu Yazıyı Oku
    Muhtemel devirle ile ilgili düşünceniz nedir? Ecilc için iyi mi kötü mü olur?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bilmiyorum. Sona yaklaştıkça, yani halka açıklık oranı azaldıkça heyecan artar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Bilmiyorum. Sona yaklaştıkça, yani halka açıklık oranı azaldıkça heyecan artar.
    Selam, bu devir olayı nedir..?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Selam, bu devir olayı nedir..?
    Devir sözün gelişi, birçok yatırımcı borsadan çıkma planının varlığına inanıyor.
    Aşamalı bir plan uygulanıyor görünüyor.
    İlaç hisselerinde kendi kontrollerinde olmayan 130 milyon lot olduğunu hesaplayabilirsiniz.
    Bunun bir kısmının aracılar eliyle toplanmış olduğunu düşünüyoruz ( benim gibi düşünen başkalarının görüşlerini bu forumda okuyabilirsiniz)

7. Ben borsadan çıkma olayının varlığı ve yokluğu değil ancak sonuçları ile ilgili yorum yapacağım,

1-madem borsadan çıkacağına inanıyorsunuz o zaman neden çağı tutuyorsunuz zira ecyap ta mağdur edildiğinizi düşünüyorsaniz o zaman burada da mağdur edilmeyi mi bekliyorsunuz

2- borsadan çıkmayı düşünen bir şirket olup bunu yayıp milleti korkutmak ve kaçırmak planı varsa o zaman bu hikayeyi sürekli tekrar etmek adamlara fayda saglamaz mi?

3- borsadan çıkma planı olan şirket neden Erdi gibi birine hisseyi KY ye aldırma planı verir buna göz yumar ve dahi hisseyi 8.75 lere yükseltir KY ye dağıtmak daha mı iyi fonlardan .

4 - varsayalım çıkmak istedi ama çıkamıyor yani millet yeterli miktarı satmıyor ne yapması iyi , susup beklemek mi yoksa bak çıkarım sizi mağdur ederim ona göre yaylanın buradan demek mi

Ben şahsen varsayım üzerine hikayelere prim vermiyorum , madem mağdur olacaksın bekleme kardeşim ya da neyi bekliyorsunuz açıkça belirtin ?

Erdi gibiler şimdi o grup var mı bilmiyorum ama haftalarca destan yazdılar ilaç şöyle ucuz böyle ucuz mağdur olup SPK ya falan başvuran kaç kişi oldu.

Patron 9 Aralık 2021 den bugüne kadar yaklaşık iki buçuk milyon TL nominal değerinde (iki buçuk milyon lot)hisse almış.Son zamanlarda bu hisse alımı hızlanmış.Hissede birşeyler dönüyor ama nedir bilen yok tahminler var.İnşallah zaman biz yatırımcıların lehine çalışır.Sabırla bekleyip izliyoruz!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Sayfa 254/615 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •