-
Kendi hesabıma ecyap hisselerini 2000 yılında,İlacı ise 2011 yılında aldım. Uzun vadeli yatırım yaptık. Su anda olasılıkları konuşmaya başladık. Gazmanbaba, ben ve Noreply bu şirketi iyi tanıyan eski yatırımcılardır. Daha önce ky yi hisseden soğutmamak adına bu olasılıkları pek dillendirmek istemiyorduk. Ama bu yapılanlar artık bir şeylerin pişirildiğini gösteriyor. Eczacıların master planı tüm şirketlerini kottan öıkarmaktır. Bu durumu çok uzun vadeli eczacı yatırımcıları bilir zaten, sır değil. Bu durumda bizim karlı çıkmamız için uyarıda bulunuyorum sadece. Ecyapta izledikleri eylem planını deşifre ettim. İlaç forumunda daha önce de bu tehlikelere dikkat çektim. Amacım bu tür tehlikelere karşı tepki oluşmasını sağlamak. Orantısız birleşme bu tehlikelerden biridir. Bu uyarım üzerine kimi arkadaşlar şirkete baskı yaptı. Bua farkındalığı oluşturusak ecyaptaki gibş az sayıda kişiyi köşye sıkıştrıp bedava mal alamazlar. Kendi adıma amacım uzn vadeli yatırımcıları uyarıp dikkatlerini diri tutmaktır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri