Wall Street bankası J.P. Morgan, piyasaların para politikasında büyük bir geri dönüş beklediğini ve önümüzdeki yıl Türkiye'nin kilit faiz oranında 16 puanlık bir artışı fiyatladıklarını söyledi.
Wall Street bankası J.P. Morgan, piyasaların para politikasında büyük bir geri dönüş beklediğini ve önümüzdeki yıl Türkiye'nin kilit faiz oranında 16 puanlık bir artışı fiyatladıklarını söyledi.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Kur korumalı TL mevduatına geçiş sabah itibarıyla 10 milyar liraydı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Valla olsun ya çok güzel olur yani.
Asgari ücretin işverene maliyeti sigorta primleriyle birlikte 5879 .7 TL,, 8 TL parite 735 dolarlık maliyet getirir.Ayrıca kıdem tazminatı fonu+yıllıķ izin ödemesi, öğle yemeği, işyerine ulaşım gibi, işverene ek maliyetler var.Bunlar harıç 735 dolar maliyet
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almanya'da 1500 EURO sanırım orayı geçmezsek bizi kıskanmazlar. Hem alamancılara da girer düşük kur.
bugün yine sığ alanda basmayı denediler 10.80'e kadar
yemedi ?
Yer İmleri