Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    faize yatırmayan dolarcılar ne olacak..ben dolar alırım kardeşim..faize yatırmam aksine dolar alacam derse ne halt yiyecen..
    adam haklı, doları satıp hileli oyuna girip dolarını düşüreceğine, dolarını alır yastık altına koyar, dolar yükselir..
    işte sırf bunun önüne geçmek için programı başarılı göstermek için hala müdahale geliyor merkezden..algı pompalanıyor yani
    aynen ben öyle diyorum dolarımı alırım yat aşağı beklerim...

bu program eninde sonunda çökecek...

şimdi dolar bu fiyatta iken hangi enayi bu uygulamaya girer ?

zamanında demirel denemişti bu buluşu.

sonucu çok iyi olmamış

3. Bakan Nebati siyasetçi değil, düşünmeden konuşuyor, rahat bir adam Hastahane, stadyum, ünivesite, otoyol, tünel vs yatırımlar büyük ölçüde tamamlandı teknolojik yatırımlar için proje bankacılığı başlatacağız dedi. Yeni enstrümanlar da çıkaracaklarmış.

TV'ye çıkan ekonomistlerin bazıları TCMB net rezervinden fazla satamaz diyor, bazıları brütün hepsini de satabilir diyor.

Ege Cansen öncelik cari açıkta olmalı dedi, Asaf Savaş Akat bir iki ay gözlemlemek gerekir daha basit müdehale araçları vardı dedi.

Ülkede esas sorun verimlilik ve rekabet eksikliği. Rekabet etmeyi kimse sevmiyor ben de sevmiyorum. Herkes sınavsız Boğaziçi, ODTÜ v.s'ye girmek ister. Olan kaynakları dağıtmak için adalet, adalet için de hassas ve doğru ölçme ve değerlendirme gerekir. Mühendislik ve matematik olamayan yerde ölçümler hatalı olabilir. İnsan unusuru da var tabi, insan neden böyle benim sorunum değil, olan ne ise ona göre çözüm üretilmeli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. %40 bu yahu boru değil..dolar..ve %40..hemide dolar..
    %40 ucuz..hemide enflasyonun %50-60 olduğu yerde..
    %40 düşmüş..
    daha kelepir bişey var mı !! derse vatandaş ne olacak..
    merkez bankası müdahaleyi bıraktığı an bakacaz ne oluyor..
    o zaman swap anlaşmasında 24 rakamı var mı yok muyduyu tartışırız

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    %40 bu yahu boru değil..dolar..ve %40..hemide dolar..
    %40 düşmüş..
    daha kelepir bişey var mı derse vatandaş ne olacak..
    o zaman swap anlaşmasında 24 rakamı var mı yok muydu tartışırız
    son dolarları da seçim için bedava dağıtıyorlar bence.

son kurşun sıkıldı.

6. Dayu üzme kendini. Olan olmuş nasip bi günde tepetaklak olmuştum Mart ayında bu işlerde bunlar var, zaman ne getirir görelim bence de çok riskli hamle ama ekranda yanan rakam neyse o dayu.

Sindoma abey bana dedi ben de sana diyeyim : sürekli işlem yapmak sürekli kazanmak zorunda değilsin sağlık tan önemli de bir şey yok bosver Allah rahatlık versin.
    %40 bu yahu boru değil..dolar..ve %40..hemide dolar..
    %40 düşmüş..
    daha kelepir bişey var mı derse vatandaş ne olacak..
    o zaman swap anlaşmasında 24 rakamı var mı yok muydu tartışırız
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. valla gece operasyonunu yemiş bir vatandaş olarak bana düşen görev, 2 evim varsa 1 tanesini, arabam varsa onu %40 düşmüş dolara gömmek olacak..YASTIK YORGAN ALTINA HEMDE..ilanını vermişim acil diye..
    SEÇİME YASTIK ALTI DOLARLA GİRMEZSEM NE OLİYİM..hemide %40 düşüşmüş dolarla, alabilirsek yükselmeden

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
    herşeyi konuşuyorlarda şunu söyleyemiyorlar..madem dolar düşüyor, merkez hala neden dolar satıyor..neyden korkuyor

ŞİRKET BİLANÇOLARI 2021 son günü DÖVİZ rakamlarına göre düzenlenecek...

KÖPRÜ / OTOYOL / İLAÇ, vb. konularda yapılacak fiyat belirlemeleri yıl sonu döviz rakamları baz alınacak...

Bunun için yıl sonuna kadar her yolu deneyecekler, günü kurtarmaya oynuyorlar...

2022 ilk aylarda ak kara ortaya çıkar....
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •