þimdi dolar bu fiyatta iken hangi enayi bu uygulamaya girer ?
zamanýnda demirel denemiþti bu buluþu.
sonucu çok iyi olmamýþ![]()
Bakan Nebati siyasetçi deðil, düþünmeden konuþuyor, rahat bir adam Hastahane, stadyum, ünivesite, otoyol, tünel vs yatýrýmlar büyük ölçüde tamamlandý teknolojik yatýrýmlar için proje bankacýlýðý baþlatacaðýz dedi. Yeni enstrümanlar da çýkaracaklarmýþ.
TV'ye çýkan ekonomistlerin bazýlarý TCMB net rezervinden fazla satamaz diyor, bazýlarý brütün hepsini de satabilir diyor.
Ege Cansen öncelik cari açýkta olmalý dedi, Asaf Savaþ Akat bir iki ay gözlemlemek gerekir daha basit müdehale araçlarý vardý dedi.
Ülkede esas sorun verimlilik ve rekabet eksikliði. Rekabet etmeyi kimse sevmiyor ben de sevmiyorum. Herkes sýnavsýz Boðaziçi, ODTÜ v.s'ye girmek ister. Olan kaynaklarý daðýtmak için adalet, adalet için de hassas ve doðru ölçme ve deðerlendirme gerekir. Mühendislik ve matematik olamayan yerde ölçümler hatalý olabilir. Ýnsan unusuru da var tabi, insan neden böyle benim sorunum deðil, olan ne ise ona göre çözüm üretilmeli.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
%40 bu yahu boru deðil..dolar..ve %40..hemide dolar..
%40 ucuz..hemide enflasyonun %50-60 olduðu yerde..
%40 düþmüþ..
daha kelepir biþey var mý !! derse vatandaþ ne olacak..
merkez bankasý müdahaleyi býraktýðý an bakacaz ne oluyor..
o zaman swap anlaþmasýnda 24 rakamý var mý yok muyduyu tartýþýrýz
Dayu üzme kendini. Olan olmuþ nasip bi günde tepetaklak olmuþtum Mart ayýnda bu iþlerde bunlar var, zaman ne getirir görelim bence de çok riskli hamle ama ekranda yanan rakam neyse o dayu.
Sindoma abey bana dedi ben de sana diyeyim : sürekli iþlem yapmak sürekli kazanmak zorunda deðilsin saðlýk tan önemli de bir þey yok bosver Allah rahatlýk versin.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla gece operasyonunu yemiþ bir vatandaþ olarak bana düþen görev, 2 evim varsa 1 tanesini, arabam varsa onu %40 düþmüþ dolara gömmek olacak..YASTIK YORGAN ALTINA HEMDE..ilanýný vermiþim acil diye..
SEÇÝME YASTIK ALTI DOLARLA GÝRMEZSEM NE OLÝYÝM..hemide %40 düþüþmüþ dolarla, alabilirsek yükselmeden
ÞÝRKET BÝLANÇOLARI 2021 son günü DÖVÝZ rakamlarýna göre düzenlenecek...
KÖPRÜ / OTOYOL / ÝLAÇ, vb. konularda yapýlacak fiyat belirlemeleri yýl sonu döviz rakamlarý baz alýnacak...
Bunun için yýl sonuna kadar her yolu deneyecekler, günü kurtarmaya oynuyorlar...
2022 ilk aylarda ak kara ortaya çýkar....
Bilgilendirme amaçlýdýr. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri