Sayfa 422/1002 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Nöbetçi troller var yine burada. Dolar soluksuz düşecek diyor. -66 milyar dolar rezerv son hafta sattığın hariç kamu bankalarının eksisi hariç. Kamu faizsiz finans kurumları hariç. Bundan sonra her maaş günü dolar yükselir.
    O zevzeklere bu algı için sadece Aralık ayında kaç milyar dolar satıldığını bir sor. Bir b.k anlamazlar ama yine de sor. [emoji41]

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hazine maliye bakanıNebati: Yeni tedbir paketleriyle piyasayı öylesine şaşırtacağız ki, o son üç ayda Türkiye’deki psikolojiyi karamsarlığa dönüştürenlerin kaçacak yer bulamayacakları bir döneme giriliyor ..

Yeni ekonomi modelinde paranın gideceği adres borsa mı?
    marifet sanıyorlar bu yaptıklarını... adam gibi bir program olsa ellerinde zaten her şeyi baştan açıklarsın insanlar da ona göre pozisyon alır...

Ulan 3 ay önceki 2 puanlık faiz inadı yüzünden çektiğimiz rezilliklere bak...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ereğli dolar bazında bir tık pahalı kaldı yalnız... bence tabi..
    tabi dolar gittikçe bu da gider de; biraz daha az gidebilir.. dolar 10 giderse ereğli 8 gibi...

şişe de bence aynı şekilde... o da dolar bazında %10 civarı pahalı bana göre... 1 dolar altı ucuz şişe için ama alım yaptıkları için gevşemedi oraya... çıkarken de bu sefer eksik çıkıyor alım yapılan hisseler...
    SISE'nin 1 dolara endekslenmesi yanlış bence. Kısa vadede belki. Orta uzun vadede "vay be, bir zamanlar SISE 1 dolardı" dedirtecek.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hazine maliye bakanıNebati: Yeni tedbir paketleriyle piyasayı öylesine şaşırtacağız ki, o son üç ayda Türkiyeâ��deki psikolojiyi karamsarlığa dönüştürenlerin kaçacak yer bulamayacakları bir döneme giriliyor ..

Yeni ekonomi modelinde paranın gideceği adres borsa mı?
    Sor bakalım göZüne de bakalım mı? O göZ onda var mı? [emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. doların tavanı 12,40 sonra serbest marja gecerler...

düşerken nasıl geçiyorlarsa çıkarkende gecsinler bir zahmet...

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    marifet sanıyorlar bu yaptıklarını... adam gibi bir program olsa ellerinde zaten her şeyi baştan açıklarsın insanlar da ona göre pozisyon alır...

Ulan 3 ay önceki 2 puanlık faiz inadı yüzünden çektiğimiz rezilliklere bak...
    Naci gitmese en kötü bakın en en en en kötü bu durumda olurduk, üstüne de eksi rezervimizi toplamış, iyi kötü önümüzü görüyor olurduk.

Borsaya hiç girmiyorum!

Naci niye giddi dayu? Ben bu sefer batmadım ama o zamanki batışımı hala içimden atamadım.

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    MB; uyuma.. 12 'ye yaklaşıyor yine seninki...
    tuttun tuttun.. tutamadın.... geçmiş olsun...
    Devlet düşük kurdan niye garanti versin?

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Devlet düşük kurdan niye garanti versin?
    valla bana göre hava hoş; bıraksın MB satmayı bence de.. benim istediğim o zaten...
    yılbaşına kadar bastı bastı; basamadı zaten ondan sonra hiç basamaz...

extra fon ayırdım bekliyorum sırf MB bir yıl sonu şovu yaparsa alım için.... yapmazsa da canı sağolsun; elimizdekilerle devam ederiz...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 422/1002 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •