Sayfa 425/1002 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bas MB bas... 12 oldu.. uyuma ... bas....
    olmayan dolarla doları baskılamaya çalışmak..tehlikeli işler..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Pazartesi gecesi sert kur düşüşü sonrası; Salı günü döviz mevduatlar $1,3 milyar artmış. Hani halkın dönüşür mevduata koştuğu, kuru da imece usulüyle düşürdüğü! gün..

https://twitter.com/e507/status/1474301756200964141

Necip Türk milleti bu düşüşü fırsat bilerek harıl harıl altın ve dolar toplamaya başlamış....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

SPOT

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostum otuz yillik bina yatirimi yaparken bu hesabi yapmak gerekir
    genellikle 0 ile 10 yildan daha yasli daire alinmamalidir, ben gayrimenkul almiyorum sadece basit bir yorum bu.

saygilarimla
    Abi ben emekli bir engelleyim. Kiradan kurtulduk Yeter. O dediğin yaşta ev almak bizde hayal bile olamaz. Merkezi ısıtma bile bize pahalı geliyor. Alırken engelli girişi olduğu için atladık. Kapıcılı merkezi ısıtmalı bize lüks. Üç yıldır uğraştım satmadık. Ha burada niye varım fikrime uygun insanlar burada en azından karnımın şişi iniyor. Burayı okuyunca yoksa babamın ümügünü sıkacam.

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Pazartesi gecesi sert kur düşüşü sonrası; Salı günü döviz mevduatlar $1,3 milyar artmış. Hani halkın dönüşür mevduata koştuğu, kuru da imece usulüyle düşürdüğü! gün..

https://twitter.com/e507/status/1474301756200964141

Necip Türk milleti bu düşüşü fırsat bilerek harıl harıl altın ve dolar toplamaya başlamış....
    Medyaya göre hani millet Demlenmek için döviz satmıştı.Algı operasyonu.

6. Dolara buralardan fena alici geliyor. Mb ve kamular satiyo acaip ama baş edemedi suana kadar.

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    Tamamen algı milletin döviz falan sattığı yok en azından çevremden biliyorum bir sürü kişi terste kaldı çıkana kadar kılını kapırdatmaz üstelik her düşüşte alırlar.

8.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    hayatları yalan.. burda bile var 1-2 troll de o tayfadan; rakamları grafikleri koyunca tabi sesleri kesiliyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 425/1002 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •