Sayfa 97/505 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 769 - 776 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Omicron nedeniyle Avrupa'da hızla artan vaka sayılarının bir süre sonra İstanbul ve Türkiye'ye de yansıyacağına işaret ederek önemli uyarılarda bulundu. https://www.cnnturk.com/turkiye/ista...micron-uyarisi "yatırım tavsiyesi değildir"
    İngilizler batı sahillerinde (Didim, Kuşadası, Milas vs) resmen yerleşik vaziyetteler ve aldıkları 2.000 sterlin emekli maaşları ile mevcut kur sayesinde krallar gibi yaşayıp her gün Londra'ya kahvaltıya gidip geliyorlar. O virüs hiç gelmese buradan gelir ülkeye. Ama herhalde bizde girişini yasaklamışlar bu melanetin. Maşallah tık yok. Test ve vak'a sayıları da aylardır aynı düzeyde. Nazar değmesin.

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    İngilizler batı sahillerinde (Didim, Kuşadası, Milas vs) resmen yerleşik vaziyetteler ve aldıkları 2.000 sterlin emekli maaşları ile mevcut kur sayesinde krallar gibi yaşayıp her gün Londra'ya kahvaltıya gidip geliyorlar. O virüs hiç gelmese buradan gelir ülkeye. Ama herhalde bizde girişini yasaklamışlar bu melanetin. Maşallah tık yok. Test ve vak'a sayıları da aylardır aynı düzeyde. Nazar değmesin.
    Havalimanında idim

Ülkemiz ucuz diye akın akın geliyorlar

Test& go uygulaması ile havalimanından ellerini kollarını sallayarak giriyor hepsi. O uygulama güvenli değil. Çünkü o micron o testi bazı kişilerde geçebiliyor

2 aşısı olan merhaba deyip ülkemize giriyor. İki aşının etkinligi geçti 3 ayda,koruma İran'ın %14. Hem millete 3. Aşıyı ol diye akıl veriyorlar , 2 aşınin sağladığı antikor öldü diyerek.. hemde 2 asılı olupta antikorları öldüğü kesin olanları sınırdan alıyorlar

Perhiz ve lahana turşusu ilişkisi aynen.

Sağlık bakanlığına yön veren filim kurulu , devleti yanlış yönlendiriyor.

Yılbaşı kutlamaları bitince omicron bizi teğet gecmicek. Adeta içimizden geçecek. Sağlık bakanlığı zaten teyyare oldu.. özel yada kamu , bazı sağlıkçilar bu salgını para kazanmak ve evde yatmak için hayata geçirdi. Kapanma çıkışında evden myatarak maaş alayım diye dua eden kamu personeli kaynıyor her yer. Salgın artışında hukümetin beli kirilsin diye du eden muhalefet şovalyeleride var

Önlemler eksik. Niyetler bozuk. Devleti milleti umursayan yok

Yakında , böyle giderse top yekün belmızı buluruz

Köyünüz, yazliginiz varsa kaçın gidin. İnsanın az olduğu yere gidin. Bu sefer ki dalga tüm Dünya yı vuracak daha etkili biçimde

Ülkemizin tek avantajı, test kitimizin ve bir aşımız olmasi. Gıda üretebiliyoruz.

Birçok ülkede devreye ordu girecek. Durum sapa saracak. Sağlıklı inşanları nasıl koruruza dönecek pandemi önlemleri.

Büyük kamplar kurulacak birçok ülkede. Sıkıyönetim ilan edenler dahi olacak .

Hani diyorlar ya, pandeminin son mutasyonu o'micron... Neye dayanarak dediler?

Zayıflayan virüs 70 kat hızla yayılmaz ki. Zayıflayan virüs hastaneye yaptırmaz ki. Aşıya ihtiyaç duyulmaz ki.

Bir mutasyon da dahi 14 değişik variant görüldü. Virüs , kuzeykutbunda ve çöl sıcağında da görüldü. 60 derece ısı nin altında heryerde yaşıyor. Ve aşı çok etkili değil.

DSÖ ituraf edecek..
    Pandemi ile mücadele de caresiziz diyecek.

Bu virüs gücünü, insanların açgozlulugu ve merhametsiz liginden alıyor. Naif insanları hasta ediyor. Üzgün duygusal, mutsuz, yalnız, zayıf düşmüş bağışıklık sistemlerine giriyor.
    Mücadelenin tek yolu, maneviyat ve sevgi

Sevgi en kutsi güçtür

Sevin, sevdirin...
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bı sene turizm'den min. 60 milyar usd gelir beklentisi var. çok rahat gerçekleşecek bir hedef.

2021/12 bilançosu için THY 1 milyar usd kar beklentisi (2021 ortalama kurundan) var.

Rtalb olarak bizim elimizdeki tek koz noel sonrası 15-20 gün avrupa ülkelerinde omicron sebebi ile kapanma ! bu da olsa olsa %20-25 kar oluyor.

yeni bir hikaye lazım rtalb için

adam güler tarafında 3 şirkete ortak oldu. Çöktüğü A1 GSY ile. Toplam 3 şirket. Onları halka arz edecek belliki ! Halka arz fiyatları ile ikiye katlar, üstüne bir de halka arz geliri elde eder. Adam güzel yere kapak attı.

"yatırım tavsiyesi değildir"
    Son düzenleme : hayek; 25-12-2021 saat: 18:14.

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Burayı adım adım takip ediyorlar. Görevlendirdikleri ş.sizler her dakka pompalama işlemi yapıp yatırımcıların direncinin kırılmasına engel oluyor. A1 Capital konusu da tıpkı böyle; beklentiyi güncel tutmak. Böylece bize taşıttıkları mal karşılığı para ile başka tahtalarda paranın a.sına koyuyorlar. Zaten bunların en profesyonel olduğu konu milletin a.sına koymak. Son dakikaya kadar nas nas dediler, resmen kendi vatandaşına kumpas kurup ellerindeki dövizi millete çaktılar. Faiz haram derken sınırsız faiz artırımına gittiler ve halk bütün bunları halaylarla karşıladı. Hak bunlara yaw, valla hak...

Valla benim tuzum kuru, unumu elemiş eleğimi asmışım. Sabahın köründe ekmek sırasına girip, aylık makarna istihkakını bekleyip halâ ve halâ bunlara oy verenlere zerre acımam. Beter olsunlar...Donlarını almazsa küserim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    adam güler tarafında r şirkete ortak oldu. Çöktüğü A1 GSY ile. Toplam 3 şirket. Onları halka arz edecek belliki ! Halka arz fiyatları ile ikiye katlar, üstüne bir de halka arz geliri elde eder. Adam güzel yere kapak attı."
    Bunların hepsinin ortak noktası Emre. Aslında ayrı gibi görünüyor ama hepsi aynı yani. Bana kalırsa parayı da O verdi. Bunlardan halka arz çıkmaz hocam. Bu çocuk İstanbul Havaalanı, Kanal İstanbul, İstanbul Finans Merkezi projelerinin en ateşli savunucusudur ve dikkat ederseniz ihtisas konusu "İstanbul"

TVF yakında TTKOM hisselerini satın alacak, ilgili bankalardan da açıklamalar gelmeye başladı zaten. Gönderilen son uydu da tam da bununla alakalı ve Türknet İstanbul'un bir çok yerinde fiber kablo döşemeye başladı. Arkasında da City of London (İngiliz) sermayesi var. Muratçığımın bu sermaye ile ilgili kliği de Emre'dir. Çok karışık bir konu, bizi ilgilendiren bir şey de yok henüz ama tahminimce o civardan bir yerlerden bir fona kitleyebilir. Konjonktür gayet müsait.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bunların hepsinin ortak noktası Emre. Aslında ayrı gibi görünüyor ama hepsi aynı yani. Bana kalırsa parayı da O verdi. Bunlardan halka arz çıkmaz hocam.
    Enerji şirketi çok kısa sürede halka arz edilebilir. Burada not olarak kalsın https://www.arfenerji.com/tr/index.php

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Enerji şirketi çok kısa sürede halka arz edilebilir. Burada not olarak kalsın https://www.arfenerji.com/tr/index.php
    Bunu da Emre almıştı bu yıl başında. Muratçığımın maksadı başka bana kalırsa. Portföy yönetim şirketi kurdu, gitti elalemin portföy yönetim şirketinin fonlarına iştirak ediyor. Benim anlamadığım nokta bu easasen. Ne iş halen anlamadım ?

https://www.haberler.com/son-dakika-...098366-haberi/

GLRYH bedellisindeki izahnamede bu da vardı. Ve o paralar nereye gitti herkes görüyor. Uçtu gitti...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    25 Aralık 2021 Cumartesi, 18:56:02
    Güncelleme: 18:58:57
    Koca: Yeni vakaların yüzde 10'undan fazlası Omicron kaynaklı
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kalabalık illerimizde görülen yeni vakaların yüzde 10'undan fazlası Omicron kaynaklı. Yeni durum, hatırlatma dozunu daha da önemli hale getirmiştir." ifadesini kullandı.

Omicron kaynaklı bir hareket olabilir ama kısa vadeli kalır. hep dediğim gibi yeni hikaye lazım !

Sayfa 97/505 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •