Sayfa 250/987 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Con Amedin devridayim makinesini koymak, şart oldu.

Bir yılda 4 kere en düşükten alıp en yüksekten satabilirseniz, DEM'e falan ihtiyacınız yok demektir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Ben olsam DEM e gelen paraya bakarım 25 milyar vardesi 3 ay bunlari ilk üç ay yemlerim %5-10 veririm. Sonra dökülür millet DEMe. sonrada o dolar elime geçerse zırnık vermem.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben olsam DEM e gelen paraya bakarım 25 milyar vardesi 3 ay bunlari ilk üç ay yemlerim %5-10 veririm. Sonra dökülür millet DEMe. sonrada o dolar elime geçerse zırnık vermem.
    Zaten yapacaklari da o.

Ancak 7 Milyar cozulme olunca moralleri bozuldu.

Ertesi gun 6.4 Milyar dolar yeniden dolar alanlar olunca, bu guven ortami ile bu isin olmayacagini anladilar.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben olsam DEM e gelen paraya bakarım 25 milyar vardesi 3 ay bunlari ilk üç ay yemlerim %5-10 veririm. Sonra dökülür millet DEMe. sonrada o dolar elime geçerse zırnık vermem.
    Valla iyi fikir, fayizi tam kaçtansa mesela % 14 veririm ilk gelenlere, dolar gaymeciler dökülünce ve dolar gayme düşünce, haşırt erken seçim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. maacit, sarayın 2. katındaki merdiven boşluğuna çizdiğimiz tablo duruyor mu ? Ben sana buraya yazı yazmaya başladığında ne dedim..... Açık etme kendini dedim. Sonunda seni de donsuz olarak sahile attılar ! İzmaritle idare eder oldun.

Bugün yazmayacaktım. Biraz önce yazını gördüm. Zelyut videosunun altındaki yorumları paylaşmışsın. Dayanamadım yazıyorum.
    Muhalif videoları izlemeyi bıraktık. Normal düşünen her gün tımarhaneye 1 adım daha yaklaşıyor. Yandaş gibi düşünmeyi beceren kafayı serinletiyor. Ben artık sürekli kafa serinletiyorum. Tavsiye ederim. Misal ; doğalgaz yakmıyor, 3 metre sera naylonuna sarılıp evde öyle yaşıyorum. Bayağı tasarruflu oluyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Muhalif videolar mı? Biz muhalif değiliz ki, muhalefetin içine sızmış trolleriz, kaliteli trol ama, maksat kafaları karıştırmak...

Geçen misal ben, Cübbelinin tezgahına yazıldım, napcez dedim işimiz ne, oturcen burda dinleyecen işte dediler..al bu bankamatik kartın dediler kaptım cebime koydum...tamam dedim bi şartla..

Hoca bana söz verdi, kaçak et kesmeye giderken beni de götürecek, imam nikahı falan, sonra boşal boşal boşal...çıkarken boşol boşol boşol...filan...100 dolar....o yüzden dolar lazım oluyo, ondan buraya takılıyom...

Yalnız badeliyo madeliyo da diyolar ya...du bakalım...en kötüsü ben onu badelerim vınn turizm...

7. Uzuuuun bir süreç olacak...

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Uzuuuun bir süreç olacak...
    Doktor ben uyurken gene çok önemli gelişmeler oldu herhal...özet geçiver, noldu, mevzudan kopmayalım...

Sayfa 250/987 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •