Sayfa 701/1024 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ülke KHK larla yönetiliyor. Binali Yıldırım da köprüden önceki son çıkış dedi. Birilerinin okeyini almadan zannetmem ki böyle bir açıklama yapsın. Rekabet kurulu kim ki , mudileri yani güçsüzleri düşünmek zorunda davranması gerekiyormuş. TL ci olsa idim , uzun bağlardım. Mesela 6 aylık. Dowes ın lafı cuk oturmuş , faiz ile kur tahtırevalli gibidir , gerisi laf-ı güzaf.

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Rekabet kurulu kim ki , mudileri yani güçsüzleri düşünmek zorunda davranması gerekiyormuş.
    muş ha... yazımdan bunu mu anladınız...Oysa ben köşe yazısında ki cahilliği vurgulamaya çalışmıştım... Bir köşe yazarının üstelik prof adı vererek, Rekabet Kurumunun ne iş yaptığını araştırma ihtiyacı hissetmeden köşe yazısı yazmasını eleştirmiştim...Kısaca böyle bir operasyon yapılacaksa RK nun bunun için yanlış adres olduğunu anlatmaya çalıştım...Elhamdulüllah bu ülkede reis ne derse o olur düsturunu içselleştirmiş biri olarak rekabet kurumunun beni korumasını falan da beklemiyorum...

3. DÖviz mevduatı arttıkça faizler artıyor. Aralarında birebir korealasyon var görünüyor. BU yüzden kur hareketleri ve döviz arz talebi arasındaki ilşki faizlerin yönünü belirleyebilir
    yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sebze meyve fiyatlarinda bi dusus goremedim pek.

Enflasyon yakmaya devam ediyor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Rekabet kurulu faizlere karışır mı karışmaz mı..Karışmalı mı denmiş..

Hoca nın fıkrasındaki gibi..

Olsa da kodum olmasada..
    Artık canları ne isterse..

Bu gün oran alan oldumu?

7. Bankaların yurtdışı uzun vadeli dolar borçlanmaları ciddi şekilde maliyetli hale geliyor. dolar ve TL mevduatlardaki artışın önemli bir nedeni de bu olabilir.

İş bankası 11 yıl yıllık USD faiz: %7

Vakıfbank yıllık USD faiz: %7.1

Sıkı durun:

Şekerbank yıllık USD faiz %10 !!!!!!!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Bayram sonrası dönüşüm var. USD TL oran paylaşan olursa sevinirim.

Bir miktar USD'ye gecmeyi dusunuyorum. Tahterevallinin faiz tarafı aşağı inecek gibi gozukuyor. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 701/1024 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •