Sayfa 262/987 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

27.12.2021 Saat 11.00 itibariyle Bloomberg terminalindeki USD ve EUR kurları:

USD : 11,3748
    EUR : 12,9007

27.12.2021 İlan edilen saat 11.00 MB kurları:

USD : 11,4373
    EUR : 12,9579

MB kurları, piyasa kurlarına göre yaklaşık binde beş oranında daha yüksek açıklanmış.

Gereksiz bir bilgi olarak kenarda dursun.

İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'ye teftiş! Süleyman Soylu: "Eylem olursa bize 'neden engellemediniz' demezler mi?"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İçişleri Bakanı Soylu: "Bizim kimsenin belediyesiyle işimiz yok, bizim terörle mücadele ile işimiz var."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İcisleri bakanı : Bu siyasi bir durum degil , güvenlik boyutu var

5. YKB Döviz alım satımda makası düşürmüş. Dolar Alış.11.298 Satış.11.543

6. Washington Post.

Yapılan analizde, Türk ekonomisinin, Latin Amerika ülkelerinde görülen hiperenflasyon ve Ortadoğu daki adam kayırmacılığı arasında sıkıştığı belirtilirken Sorunun merkezinde, Erdoğan ın gelişmiş bir küresel ekonomiyi alıp devlet kurumlarını kişiselleştirilmiş yönetimle değiştirerek bir emirlik gibi yönetme girişimi yer alıyor ifadeleri kullanıldı.

Washington Post, Erdoğan ın ulusal ekonomi üzerinde adeta bir deney yaptığına değinirken tüm yapılan hamlelerin siyasi ve ekonomik olarak sürdürülemez olduğuna dikkat çekti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...-kadar-1895716

7. Cok net mb ve kamu satisi var. Bakalim ne zaman bitecek dolarlar[emoji2]

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Emekliye yapılacak zam da asgari ücrete zammına yakın olacak açıklamasında bulundu.

Vatandaşlarımıza bugüne kadar ne faize, ne enflasyona ne de kur kumpaslarına yenik düşürmedik. He daim aldığımız kararlarla satın alma güçlerini artıra artıra bugüne geldik. Demek oluyor ki geçen seneki emekli maaşlarıyla küresel enflasyon salgınına karşı vatandaşımızın ekonomik durumunu güçlendirecek bir rakam olacak. Oran olarak asgari ücret artışına yakın bir düzenleme olacak. Cumhurbaşkanımızın ekonomi ile ilgili müjdeleri de bu istikamettedir. Emekliye yapılacak zam da asgari ücrete zammına yakın olacak.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-verdi-1895712

Vatandaşlarımıza bugüne kadar ne faize, ne enflasyona ne de kur kumpaslarına yenik düşürmedik. diyor.

Kim bu cumleden sonrasini okur ki ?

Utanmalari olmadigi gibi, zerre beyin de yok bunlarda.

Bu yaziyi okuyan, yuh..! diyecek,karsiligini eger yureginiz yeter de sandigi getirirseniz, verecek hic supheniz olmasin.

Sayfa 262/987 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •