Selam dostlar
Yeniden ortağız![]()
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Peki şimdi Zeki Müren'de bizi görecek mi![]()
Ah ozbal vah ozbal yanmışam men bitmişem men. Burada günlük trade yapmak için geldiğim kağıdım ozbal. 14 civarı satmıstım an itibariyle 28 TL lan. Durum bu işte benim genelde böyle oluyor. Ulan o kadar olasılık var nereden buluyorum en olmayacak olasılığı..? Yine yüzde 100 ü kaçırdım.. ozbal o kadar cazip olmasada devrolunacak Erciyas boru Dünya üçüncüsüymüş. Sen böyle kapı gibi kağıdı sat gel buraya başı bozuk kağıda yapış..
Bekleyecez artık başka çare yok. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sabah ANGEN'e bodoslama dalacaktım, işlerim yoğundu kaçırdım, düşündüğüm gibi de oldu. Bizim kağıtlar salya sümük yerlerde. ANGEN eksi beşten artıya geçti. Söyleyecek söz bulamıyorum. Ben alsaydım da, kesin düşerdi.! Piskoloji kalmadı. Neye inanacağımı, kime güveneceğimi şaşırdım. Beyin felç.!
Her gün 20.90 a mıhlanıyor başka bir halt yaptığıda yok. Neyi bekliyor ne olacak böyle yani sonuç olmayınca insanın sabır direncide kırılmaya başlıyor.
Şu anda tıpkı operasyon sonrası dibi gören yataya saran ivmesini yitirmiş kağıt gibi hareket ediyor. Gerçi ivmesini yitirecek kağıt değil bu da belliki tahta yapıcı öyle göstermek istiyor. YTD.
Bist 30 kağıtları bile gidiyor geliyor bizimki u yu z eş e k gibi. Arada nadiren utanıyorda biraz hareketleniyor galiba. Hoş onu bile boşuna yapmaz bu kağıt.
Bu tahta sahibide finansçı olduğundan olmalı acayip amansız yönetiliyor gerçektende. Roketlerken bile müthiş gerilimli taktik uyguluyor. Bu da k.y. nın hata yapma ihtimalinin zirve yapması demek. YTD.
Yer İmleri