Sayfa 506/1002 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    . Ben muhabbetine buradayım .
    Muhabbetine genel olarak incelediğinde bazı söylentilere göre ise döviz, altın, endeks ve hisseler neden Salı akşamı ya da Çarşambayı işaret ediliyor çözebildin mi?.

2. Migros ile Carrefour bugün bazı ürünlerde indirime başlamış. Bizim 3 üz kardeşlerden henüz ses seda yok. İster misin Tüvik Damat zamanı olduğu gibi sadece indirim olan marketlerden bir daha fiyat toplasın Olur mu olur anasını satayım. Bu ükede herşey mümkün

3. KRİPTO İLE İLGİLİ BANA GELEN BİR MESAJ FENOMEN ARKADAŞTAN..

Hocam gateio erişim yasaklanacak mis galiba

Binance globalden de işlem yapilmayacakmis sadece binance trde işlem olacakmış
    Bakalım neler yaşayacağız

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kurumu değiştir. Yatfin de resmî teminat neyse o…ata yatırım zırt pırt ek teminat ister. Bu nedenle hisseler ata yatırımda, vadeli yat. Fin de..uzun zamandır bende böyle.
    100 liralık hissen (endeks100)
    100 liralık teminatın var..

uyguladığın stratejiye göre vadelide poz açıyorsun, açabileceğin poz 100 tl den az kaldıraçı full kullanmayacağın için.

şimdi. 100 liralık hissenin 50 tl sini uzun süre satmayacaksın kabul edelim.. bu 50 tl yi vadeli teminata aktarıyorsun, hisseleri teminat olarak gösteriyorsun takasbanka.. teminat hesabında 100 + 50 *0.82= 140 tl lik teminat oluşuyor (**).. aynı risk yönetim şekliyle poz büyüklüğünü arttırabilirsin.. (poz başına risk profili aynı, ama poz miktarı daha fazla) gibi.. bu tür varyasyonlar yapabilirsin aynı kurumda olursa..

(**) hisse değeri değiştikçe teminat miktarı değişecek. herhangi bir zamanda, nakit teminatın kendisi kadar hisse toplam teminata dahil edilecek..yani toplamda en az %50 si nakit olmalı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. BDDK, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulundu.

6. 2,086 altında çarşı pazar karışır...

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    100 liralık hissen (endeks100)
    100 liralık teminatın var..

uyguladığın stratejiye göre vadelide poz açıyorsun, açabileceğin poz 100 tl den az kaldıraçı full kullanmayacağın için.

şimdi. 100 liralık hissenin 50 tl sini uzun süre satmayacaksın kabul edelim.. bu 50 tl yi vadeli teminata aktarıyorsun, hisseleri teminat olarak gösteriyorsun takasbanka.. teminat hesabında 100 + 50 *0.82= 140 tl lik teminat oluşuyor (**).. aynı risk yönetim şekliyle poz büyüklüğünü arttırabilirsin.. (poz başına risk profili aynı, ama poz miktarı daha fazla) gibi.. bu tür varyasyonlar yapabilirsin aynı kurumda olursa..

(**) hisse değeri değiştikçe teminat miktarı değişecek. herhangi bir zamanda, nakit teminatın kendisi kadar hisse toplam teminata dahil edilecek..yani toplamda en az %50 si nakit olmalı..
    Poz büyütmek derdim yok. Ben tavrı doğru bulmuyorum, zaten kendimce pozum gayet büyük. Sadece bunu ben yöneteyim istiyorum, gerekirse dışarıdan para da sokarım. Ama izin versinler de onu ben yöneteyim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. 1.7 cente dayandı; burdan sonrası dolar artmadan zorlama oluyor zaten...
    Ocakta dolar gittikçe gider yine...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 506/1002 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •