Sayfa 266/987 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Daha 3600 var, EYT var, var oğlu var... Yıllarca meydanlarda atıp tutup sonra kulak üstü yattıkları bir vaat bu 3600 meselesi özellikle. EYT lilerde önemli bi kitle. Bunlarla kavgalı olarak seçime girmek isteyeceklerini sanmam. O yüzden bunlar ne zaman yetişir , sandık o zaman konur diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Memur ve emekli maaş zamları da beklentinin aksine yüksek gelirse en erken vakitte sandığı buluruz önümüzde diye düşünüyorum abi. Beklemenin iktidar açısından hiçbir artısı yok. 2023 yazında ekonomik durumun bundan iyi olmayacağı aşikar. Hazır doları düşürmüş, maaşlara da bu kadar zam yapılmışken gelir o sandık sanki.

2.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Daha 3600 var, EYT var, var oğlu var... Yıllarca meydanlarda atıp tutup sonra kulak üstü yattıkları bir vaat bu 3600 meselesi özellikle. EYT lilerde önemli bi kitle. Bunlarla kavgalı olarak seçime girmek isteyeceklerini sanmam. O yüzden bunlar ne zaman yetişir , sandık o zaman konur diye düşünüyorum.
    Fazla sürmez abi. İkisi içinde tam gaz çalışıldığını açıkladılar. Niyet varsa Şubat ayında biter. Sendikayı çağırdı zaten bakan 3600 için.Hani fikir alışverişi değil amaçta işte onlarda işin içindeler bak demek için.

Sonuçta hazırladıkları taslağı gösterip bu işte tamam diyorlar bitti iş. Sendikaların ne etkisi ne yetkisi var.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    BDDK 5 ekonomist için suç duyurusunda bulundu.
    Emin Çapa,Selçuk Geçer, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay ve Burhanettin Bulut..
    Emin Çapa -> gazeteci
    Selçuk Geçer -> ekonomi habercisi/gazeteci
    Durmuş Yılmaz ->ekonomi
    Güldem Atabay -> ekonomi
    Burhanettin Bulut -> eczacı

Nebati, bugün saat 21.00'de A Haber- A Para Ortak Yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Koronavirus’un hem Delta hem de Omicron'un özelliklerini taşıyan yeni bir varyant daha ortaya çıktı. Dünyaya korku salan ve "çifte varyant" olarak anılan Delmicron'un son derece bulaşıcı ve şiddetli semptomlara neden olma potansiyeli olduğu düşünülüyor./ CnnTurk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Bist yesili geri verdi,
    Bozuk tavuk kokulari var.
    2. Seans patates kizartmasi olacak gibi.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Fazla sürmez abi. İkisi içinde tam gaz çalışıldığını açıkladılar. Niyet varsa Şubat ayında biter. Sendikayı çağırdı zaten bakan 3600 için.Hani fikir alışverişi değil amaçta işte onlarda işin içindeler bak demek için.

Sonuçta hazırladıkları taslağı gösterip bu işte tamam diyorlar bitti iş. Sendikaların ne etkisi ne yetkisi var.
    şubatta martta tüm bunlar haloldu diyelim...seçimi ne zaman yapacak..15 gün sonra diyemez..en az 60-90 gün..aday adayları belirlenecek...onların arasından adaylar belirlencek..aday bürokratlar görevlerinden istifa edecek..bu aday listeleri ysk ya gidecek..ysk bunları inceleyecek...vsvs en az 60-90 gün..şubat martta hadi secim dedi .haziranda secim olacak...diyelim..hazirana kadar ülkeye taze döviz girişi yok aksine çıkış var..turizm sezon haziranda başlıyor turizm etkisi ile dövize baskı anca temmuzda başlar..o zamana kadar 3 kez fed görecegiz enazında 1 faiz artışı gelmiş olur o zamana kadar tapering te sonlanmış olur...yani kurların ateşinin en yukseldigi dönem olur o dönem...şimdi alınan yuksek zamların..alım gücünün düştügünün net görüldügü bir dönem olur...şimdi millet seviniyor yuksek zam aldıkları için ama haziranda alınan zamlar unutulur ..aksine alım gücü düştügü için alınan zammın hikaye oldugu ortaya çıkar ...şimdi olsaydı secim ok derdim ..ama şimdi yada asla ...ben asladan yana oyumu kullanıyorum...:

8.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Esasında popülizm tuzağına 2018 yılı mart ayında emekli bayram ikramiyesi ile düştüler.

12.500.000 emekli x 1000 TL x 2 kez = 25 milyar gider oluşturuldu.

Akabinde imar affı ile sadece 7 milyar toplanabildi. Akıllı para durumu (bütçe açığı) fark etti ve Dolar'a kaçmaya başladı.

Şimdi yine popülizm. Bu şuna benzer; Çocuklar sofraya oturmuş hoop birinin önünden yemeğin bir kısmını alıp diğer çocuğa veriyorsun. (3600 gösterge gibi)

Yegane projeleri; "Ona maaş , buna gösterge , buna prim , maaşlara zam , şuraya kadro vs." haline geldi ise AKP misyonunu tamamlamış demektir.

Sayfa 266/987 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •