Sayfa 509/1002 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    piyasayı aldatmak için 3-5 gün daha dolar satarlar..ya sonra..vatandaş akın akın dolara koşuyor
    Şuanda isteseler 9 za basarlar , ama oyunu bu yönde istemiyorlar.
    kırık bir tahta merdivenden indiğinizi düşünün , şuanda basamakları kontrol ederek ,sistem çalışıcak mı en önemlisi aşağıdan sağlam alıcı gelir mi korkusu , bu yüzden gaz fren dedik oyunun ismini bu hem dolar hem endeks için geçerli.
    benim oyun planım bu yönde en azından.

2. CarrefourSA'da indirim: 'Süt, zeytinyağı, tuvalet kağıdı ve avokado gibi ürünlerde yüzde 30 indirim yapıyoruz' https://tr.sputniknews.com/20211227/1052158118.html

TV ye çıkmada çoğalacak bu ara...
    Bir taşla dört kuş vuracaklarmış
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Nebati, bugün saat 21.00'de A Haber- A Para Ortak Yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak

rte kadar olmasa da bunun için de basabilirler gece gece...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. 18 lerden sat veren 4-5 saatlik göstergeler fiyat 12 ye yaklaştığı geçen cuma günü al durumuna geçmiş, hala al durumu devam ediyor..
    birkaç güne iyice netleşir..bu hafta 13.80 lere kadar zıplama olabilir diyor sanki
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kırık bir tahta merdivenden indiğinizi düşünün , şuanda basamakları kontrol ederek ,sistem çalışıcak mı en önemlisi aşağıdan sağlam alıcı gelir mi korkusu , bu yüzden gaz fren dedik oyunun ismini bu hem dolar hem endeks için geçerli.

eller tetikte pala.. ne kahpelik yapacağın belli olmaz.. 213 geçsin hele

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    9'a da basarlar 6'ya da... satarsın borç rezervden 20-30 milyar dolar daha bir gecede; iner oralara...
    orda tutabilecek misin, mesele o... 1 gün bile tutamazsın elbette... o zaman sırf sene sonu kuru düşük çıksın diye rezerv yakmanın ne manası var...

neyse; iyidir.. aynen böyle devam...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7. yapabilseler yaparlardı..ama o zaman da halk tüm varlığıyla dolar alır..sonra ne yapacaklar..
    iflas bayrağını mı çeksinler

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    9'a da basarlar 6'ya da... satarsın borç rezervden 20-30 milyar dolar daha bir gecede; iner oralara...
    orda tutabilecek misin, mesele o... 1 gün bile tutamazsın elbette... o zaman sırf sene sonu kuru düşük çıksın diye rezerv yakmanın ne manası var...

neyse; iyidir.. aynen böyle devam...

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    18 lerden sat veren 4-5 saatlik göstergeler fiyat 12 ye yaklaştığı geçen cuma günü al durumuna geçmiş, hala al durumu devam ediyor..
    birkaç güne iyice netleşir..bu hafta 13.80 lere kadar zıplama olabilir diyor sanki
    Al gördüğünüz o grafı paylaşırmısınız ,
    şuanda dolares tepki vermezse bir alt kanala yerleşme derdinde,

Sayfa 509/1002 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •