Sayfa 513/1002 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    13.80 ve 16.50..
    2 önemli olası tepki hedefi..
    vakitide yaz bari

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    yahu isterlerse müşteri üstünden bile gösterirler; babalarının çiftliği gibi yönetiyorlar zaten... her şeyleri tam da bir bu eksik sanki...

tam konuşma sırasında 80 milyonluk ülkenin para birimi %10 değer kazanıyor; konuşma bitince de %10 değer kaybediyor... ve birileri çıkıp kamu satışı değil müşteri satışı diyor...

pozisyonuna göre konuşmayı anlarım da biraz da insaf be... insanın aklıyla dalga geçmeyin bari ... açıklayamayız de geç; herkes biliyor zaten neyin ne olduğunu....
    Bence de görüntü net..hele rte nin konuşma sırasında kur ne oldu vs demesi ve kurun o geceki hareketleri oyunu net ortaya koyuyor...analitik bilançoda ve bddk raporlarında rakamlar belli zaten.

ama rakamlar bir şey göstermese bile, hareketin şekli ne olduğunu ortaya koyuyor..ilk gece satanların çoğu da kamu çıktı zaten.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. dolar-bist100-gram altın-hatta çoğu hisseler..
    aynı teknik duruma sahipler..
    bu demektirki, bu varlıkların hepsi YENİ YIL İLE BİRLİKTE ENFLASYONU İZLEYECEKLER..
    ve ENFLASYON gerçeği kabul edilecek..

borsa ve diğer varlıklar, döviz dahil, dolarla değil de enflasyon ile yükseliyormuş gerçeği kabul edilecek..

4. euro dolar arası %1,5 fark oldu

5. Bir yerden iyi kötü bir tepki vermesi bir dahaki formasyonun flamasınının düşenini çizdirmesi iyi olur aslında. Bayrak istemiyorum bak flama olur. Flama bizim işimiz

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bankaya saat 10 da gidersem(daha MB dolar alışını açıklamamış. 11 de açıklıyor) dünkü alış kurundan anlaşacagız.

Dünkü kur 10.50 ama benim gittiğim saatte 10.80 olursa ne olacak?

o zaman ben kafadan karlı olmayacak mıyım?

veya tersi..

çünkü 11 den sonra olursa o günkü alış kuru..ama 11 den önce dünün kuru geçeliymiş.

son 3 günlük kurlar:

22 aralık 12.3480

23 aralık 11.6399

24 aralık 11.6738
    Merkez Bankası'na göre döviz kurlarından dolar alışta 11,4373 TL ve satışta ise 11,4579 TL
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    euro dolar arası %1,5 fark oldu
    Paritede bir oynama yok ama. Demekki bize özgü bir durum. Farklılık yaratıyoruz dünyada

8. yıllarca necmettin batırel-demirtaş videosuya dalga geçildi; caps oldu bilmemne...
    dönüp dolaşıp adamın dediğini yaptılar vallahi billahi....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 513/1002 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •