Sayfa 514/1002 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Paritede bir oynama yok ama. Demekki bize özgü bir durum. Farklılık yaratıyoruz dünyada
    ağırlıklı dolara basıyor olabilirler. Malum bizim vatandaş önce dolara bakar.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben bunların Allah bir lafı dışında hiç bir lafına inanmam..Bademleri takip ede ede, sen de etki altında kalmaya başladın bence

Ayrıca bunlar zurnanın son deliği..Nebati bile bankalar satıyor mu sorusuna, açık poz limitleri var, o sınırlar aşılamaz tarzında dolaylı olarak kabul eder tarzda bir cevap vermişti geçen hafta.

Öte yandan..cuma gecesi hiç bir müşteri o tarz satış yapmaz..rte konuşurken hareketin tarzı çok net bir şekilde kam umüdahalesi...sorsan müşteri derler tabi..ama müşteri devlet olabilir tabi, ya da bakan nebati
    Karşında bu adamlar var ise herşeyini takip etmeye çalışıcaksın çok örnek var takip edilipte terste kalmadığımız.
    Senide biraz açtığın dolar pozisyonunun etkisinde kalmış gördüm

3. 11,45 üstü saatlik kapanışlar başlarsa akşam mesaisi zorlu geçecek demektir.

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    yıllarca necmettin batırel-demirtaş videosuya dalga geçildi; caps oldu bilmemne...
    dönüp dolaşıp adamın dediğini yaptılar vallahi billahi....
    Çıkmış röportaj bile vermiş. Gördünüz mü ben haklıydım demiş. Ne oldu demiş. Eh adam haklı sonuç ortada. Kendisinden şahsım adına özür diliyorum yani. Adam kazandı

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    yıllarca necmettin batırel-demirtaş videosuya dalga geçildi; caps oldu bilmemne...
    dönüp dolaşıp adamın dediğini yaptılar vallahi billahi....
    Bir kaç ay sonra yeni bakan lazım olursa Batırel kuvvetli aday olarak öne çıkmış oldu

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    13.80 ve 16.50..
    2 önemli olası tepki hedefi..
    karadumanıda almasınlar suç duyurusuna SON DAKİKA | BDDK’dan Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusu

7. memati bir kroşe çakmaz ise cumaya 10,5 gibin bişi beklenebilir.
    yoksam direk dörtdoksan. asasdasd.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bir kaç ay sonra yeni bakan lazım olursa Batırel kuvvetli aday olarak öne çıkmış oldu
    Bence MB başkanı. Daha iyisini göremiyorum piyasada. Adamın denenmiş ve başarıya ulaşmış modeli bile var. Daha ne olacak?

Ama soy isimden kaybedebilir eğer tüm ihale üzerine kalırsa. Adından belli sen yaptın bu işi diyebilirler. Orası tehlikeli.

Sayfa 514/1002 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •