Sayfa 131/1002 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ben kur korumalıyla ilgilenmiyorum.

Normal banka faizleri %20-21 bandında şu anda.
    TL 21 rahat veriyorlar

Usd 1.25 gorduk en yuksek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    TL 21 rahat veriyorlar

Usd 1.25 gorduk en yuksek

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    O yüzden fonlardan 0,055 altı getirenleri elemek gerekecek.

Bakalım ppf'ler ne yapacaklar.

Gerçi yarınki getirileri belli olmuş banka ppflerinin
    ümit yok
    0,042'de kalmışlar.

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Fonlar her kurumdan komisyonsuz alınıp satılabiliyorken neden sorun yaşadığınız bankada devam ediyorsunuz
    Diğer hizmetlerini ve müşteri ilişkilerini çok beğeniyorum. Bir de zaten üç ayrı bankadan işlem yapmak zorundayım (iş gereği). Daha fazlasıyla uğraşmak zor gelir. Bir de dev banka dediğimiz Akbank'ın başına gelenleri hepimiz biliyoruz (ayrıca esas bankam Akbank, mazoşistim galiba :D)

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Türkiye 10 yıllık faizi tarihi seviyelere yükselmiş 24,18.

https://www.bloomberght.com/tahvil/faiz

Hem doları hemde faizi yükseltmeyi nasıl başardık acaba?

10 yıllık faiz ne işe yaradığını tam olarak anlayamadığım politika faizi olan %14'ten 10 puan yüksek.

Bankaların %20'nin de üstüne çıktıkları söyleniyor.
    Şu anda baktım enpara otomatik olarak pazarlıksız falan 32 günü %20 yapmış.

Ne olduğunu anlayan bir zahmet açıklayıversin, ben hiçbir şey anlamıyorum artık.
    Piyasa faizleri ile MB faizleri arasındaki uçurumun sonunda neler olduğunu daha önce yaşamıştık. %24 faize çıkıldığı halde zar zor zaptedebildiler kuru, banka faizleri %30'ları buldu.

5. İsbankasi fonlarinda eksi de var + da var yarı yarıya gibi benimki eksi 0,1 serbest fonlar iyi tarım emtia iyi

6. Dün US Endekslerden +1.39 gelmişti ancak döviz kurundan gelen -%2.88 bunu nötrledi. Bugün dövizde şimdilik +%4.45 görünüyor. US bozmaz ise yarın yüzler güler.

PS: Petrol, Gümüş ve Gıda son 1 haftada çok güzel performans sergiledi.

Bir sorum olacak eurobond fonları var. TL ile satılıyor. Bunlara yatırım yapsam dövizin getirisini alır mıyım?

8. Dahanın kuyruğu 2-3 haftaya kopacak. Kodamanların tatilde olduğu dönemde piyasada at koşturmak kolay olsa gerek. Şu anda YP olmayan, az götürmüş fonlarım olsaydı, zararda bile olsam yavaştan YP fonlara, altın fonlarına kaydırır, maliyetimi düşürürdüm. Az kaybettiren az kazandırır, lastik gibi, riski en yüksek, kaybı en yüksek fonlar kazanırken de daha fazla kazandıracak.

Sayfa 131/1002 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •