Sayfa 298/987 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    malzeme bu ne yapalım

şabanın hababam da bir sözü vardı kızlara gerçekten öğretmen olan adamı öğrenciyi hoca diye yutturma sahnesinde kızlar "başka adam bulamadınız mı?" deyince "ne yapalım elimizde bu vardı" demesi aklıma geldi
    Yaw hani diyoruz ya, bunların içinde bi tane akıllı adam yok mu diye, hep garip garip kişileri bulup ön plana çıkarıyorlar, var elbette olmaz olur mu?

İşte o söylemin aynısı, bu taraf için de geçerli...

Normal adam siyaset yapamaz, bunların içinde barınamaz...neyse daha da girmeyelim, bu kadar dokundurma yeterli gelsin.

Hakikaten sıkıntısızca alınabilecek bir araç olacak, bir asgarî ücretli evlenmez, yemek yemez ve sokakta yatarsa 12 sene sonra cillop gibi bir TOGG'u ... sokabilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. ENFLASYON SAPLANTISI

Piyasayı, siyaset şekillendirir.

Neoliberalizm, -iktisat modeli- olarak gösterilse de özünde siyasal ideolojidir.

Amerikan dolarının değil, insanın önemli olduğu siyasal sistem nasıl kurulacak ülkemizde?

İlk adım, sorgulama yapmaktır. Bunun için önyargılardan kurtulmak gerekir. Örneğin, son günlerin gündemi enflasyon!

Stiglitz diyor ki:

– “İktisadi refahın temelinde enflasyona verilen önemin olduğu ve iktisadi istikrarı sağlamanın en iyi yolunun bağımsız merkez bankası olduğu içi boş efsanedir…

https://odatv4.com/makale/usandim-artik-225102

4. Altında o kadar çok alternatif var ki, ana yapı mı üçgen, düşüş dalgası kompleks de gelişen X dalgası mı üçgen, yoksa 4 bitti de bu ikinci dipten bağlayan şey bir leading expanding mi? Her şey olabilir.

Mesela şöyle bir üçgen çeşidi var, D dalgası havada, tam kilitlemece formasyonu, ana yapı üçgense bu da olabilir, bu tuzağa düşmeyecek kimse, sistem, analiz yok dünyada...YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Altında o kadar çok alternatif var ki, ana yapı mı üçgen, düşüş dalgası kompleks de gelişen X dalgası mı üçgen, yoksa 4 bitti de bu ikinci dipten bağlayan şey bir leading expanding mi? Her şey olabilir.

Mesela şöyle bir üçgen var, D dalgası havada, tam kilitlemece formasyonu, ana yapı üçgense bu da olabilir, bu tuzağa düşmeyecek kimse, sistem, analiz yok dünyada...YTD

Abi altın için FED i bekliyorum. Şu emicron mudur macron mudur o varyant şeysine FED geri adım atarsa amenna. Ama atmaz ise eğer Ocak ayında yeni yıl projeksiyonunda son zamanların en sert tutumunu bekliyorum. O vakit altın altına edebilür, serbesttir.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi altın için FED i bekliyorum. Şu emicron mudur macron mudur o varyant şeysine FED geri adım atarsa amenna. Ama atmaz ise eğer Ocak ayında yeni yıl projeksiyonunda son zamanların en sert tutumunu bekliyorum. O vakit altın altına edebilür, serbesttir.
    Altına acayip bir baskılama var, bir kaç kez örnek verdim burada, DXY üzerinden de yapıyorlar kombine. Mesela ne zaman bir itki geliştirse yukarı doğru, o itkinin düzeltme yapmasına fırsat vermeden, onu yukarı doğru daha da uzatıyorlar, düzeltme yapamadığı için dalga dumura uğruyor, onu bir üçlüye çevirip, sonra da belini kırıyorlar, kıvrılıp duruyor üçlü üçlü...tam desteğe yaklaştı değmeden kalkacak diyelim, hop uzun bir bar oranın aşağısını gösteriyorlar, olay ve manzara tamamen değişiyor bir anda..

MB bu atraksiyonları öğrense, dolar tl şeyini kaldıramaz...bizimkiler genelde rüzgara karşı işemeyi seviyorlar...sonra baş edemeyince de orantısız müdahale...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    altın üye, platin üye, gümüş üye ünvanlarına takan da varmış....

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    altın üye, platin üye, gümüş üye ünvanlarına takan da varmış....
    Adam olmadıktan sonra, pırlanta üye olsalar ne yazar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 298/987 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •