Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    her şeye zam gelirken teminatlara da zam gelmiş

aracı kurum yöneticisi olsam aynısını yapardım.

piyasa çok zor, iki tarafa da volatilite çok yüksek.

benden işlem yapan batarsa ben komisyonu kimden alırım?

sonuçta kalın kalın viop sözleşmelerini zamanında müşteri ile yapmış. aracı kurum kendini her türlü garantiye almış.

ama müşteri gümlerse ayılık boğalık tarih olur. altın yumurtlayan tavuk kesilmiş olur.
    İyi hoş ta, zaten teminat sıkıntısına girmiş adamı, bir de teminat fiyatı arttırarak onun batmasına ya da poz açamamasına sen sebep oluyorsun.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dolarda pembe alanın direnç olmasını beklerim.hatta elimde dolar olsa orada satardım.
    13.40-14.00 aralığı

2-3 gündür topladığım ve bundan sonra toplayacağım longların yarısını oradan bırakmak gibi bir düşüncem var.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    FDow tam karar yerinde. Artık bir konuya açıklık getirecekler.
    Yaşanan yukarı hareket sonrası komplex 5.2 düzeltmesinin son ayağı için 34500 altına mı ineceğiz,
    Yoksa,
    Bu hareket 5.3.3.1 ve 35500 lere kadar bir realizasyon (5.3.3.2) sonrası 5.3.3.3 için 36500 üzerine mi gideceğiz.

Şu anda 379 mikro lot (0.01 lik) short topladım. Hedefim 5. dalga tepesine kadar 700-750 civarı short toplamak.
    Gerisi nasip.
    Şu andaki görüntüye ve dalga yapısına bakarsak 5.3.3 dalgası gibi görünüyor. Biraz daha izlemekte fayda var.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dolarda pembe alanın direnç olmasını beklerim.hatta elimde dolar olsa orada satardım.
    13.40-14.00 aralığı
    bence oradan DEM veya döviz korumalıya geçen olur.

13.50 seviyelerinden çözülme olabilir. Tabi o anki hararet durumu da önemli. Yavaş yavaş oraya mı gider yoksa her gün %2-3 ile mi gider ben ona bakarım

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İyi hoş ta, zaten teminat sıkıntısına girmiş adamı, bir de teminat fiyatı arttırarak onun batmasına ya da poz açamamasına sen sebep oluyorsun.
    jas hocam adı üstünde aracı kurum. onlar sadece aracı. kar yada zararı karşılıklı transfer ediyorlar ve işlemlerden komisyon kazancı sağlıyorlar.

bence tünelin ucu b.mbok bir yere çıktı, gelmeyin diyorlar. ara verin diyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=BNqgTvC6krU
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    jas hocam adı üstünde aracı kurum. onlar sadece aracı. kar yada zararı karşılıklı transfer ediyorlar ve işlemlerden komisyon kazancı sağlıyorlar.

bence tünelin ucu b.mbok bir yere çıktı, gelmeyin diyorlar. ara verin diyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=BNqgTvC6krU

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MALESEF Zora düşünce aracı kurumun umurunda değilsiniz. EKSİ BAKİYE OLUNCA BASKI,AVUKAT,HACİZLE sizden isterler) . Bu olay aracı kurumun kendini güvenceye alma olayıdır.Mesela müşteri eksi bakiyeye düştü.Bunu aracı kuruma hemen vermemesi söz konusu olabiliyor.

Ama bu arada aracı kurum müşteri adına zaten parayı vermiş oluyor.Sonra kendisi müşteriden tahsil edebilirse ediyor..Tabi ki bu bazen mümkün de olmayabiliyor. veya uzun zaman alıyor.

Zaten batan battı.zorda kalanda poz. kapatır.bu temkinli olay gelecek günler içindir.
    Son düzenleme : ABKA; 28-12-2021 saat: 20:25.

6. Bankacılık ters flama nooldu amarihanya ters fincan kulp nooldu

Alemin tek kralı var o da memetabi
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Burada emek sarf ediyoruz.Bir de mahallenin jandarmasıyla uğraşıyoruz.

ÖLÜSÜ OLAN BİR GÜN ,DELİSİ OLAN HER GÜN AĞLARMIŞ

bankacılıkta ters flama nereden çıkmış?

neyse takılmayayım.Adam reklam peşinde; iyi-kötü önemli değil.

Hacı emmi yatsı okundu; kıl ve huzur ile yat.

8. Ahhh bilseydim ..etseydim .. ne güzel sonradan yazmak de mi matematikçi olmak böyle bi şey demek
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •