Sayfa 557/1002 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    nominal dolar hesabıyla yapılan kıyaslamaya artık kimse bakmıyor, satın alma gücü paritesine göre olan büyüklüğe bakıyor bütün dünya, PPP-GDP sıralamasında türkiye dünyanın 11.büyük ekonomisi

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...s_by_GDP_(PPP)

nominal GDP sıralamasında gerilememizin tek sebebi dolar kurundaki olağanüstü değer kaybı.. listedeki ekonomilerinden hiç birinde son beş yıldır dolar kuru hareketi yüzde 20 geçmemiş, bizdeki rakam ise yüzde 300, bi ara yüzde 490 gördü.. yani herkesin dolar karşısındaki değeri 5 seneden bu yana pek değişmemiş, bizde ise kur 3.10- 11.70 yapmış.. bi tek brezilyada ciddi bi hareket olmuş, yüzde 78, yani bizim kurun 310-550 yapması gibi bi şey onlarınki bile
    Boş ver sen GDP yi filan, dolar sortluyoz mu yarın

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bir de gışın ısınma sorunu olanbilenbilür.
    elenktrünklü arabalarlan birlikte palto verilmeli veya battanyiye. asdasdas.
    Bak bunnarı bilmiydik, asdass
    O zaman şüüüle yaparuk, amonyum nitrat ve bi o kadar sülfat.
    yazın elenktirüklü gışın mazutlu
    Nasıl ama çözüm.
    Elenktrünklü yangınları içinde bir eğitim şart tabii, garbon di oksit için bol bol cigara içsek arabada, iş görür mü
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    elektrünk yangınlarına nasıl müdahale ediliyorsa üle yapmak lazım.
    sanırım en iyisi garbon di oksit. amonyum nitrat değil. asdasdas.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bak bunnarı bilmiydik, asdass
    O zaman şüüüle yaparuk, amonyum nitrat ve bi o kadar sülfat.
    yazın elenktirüklü gışın mazutlu
    Nasıl ama çözüm.
    Elenktrünklü yangınları içinde bir eğitim şart tabii, garbon di oksit için bol bol cigara içsek arabada, iş görür mü
    hey fakir.
    bunları bilmemen gayet doğal.
    ben gış için mangal öneriyorum. arada tranfük sıkışırsa sucuk, köfte yaparsın.
    pardon sen fakirdin.
    egonomimiz manda egonomisinden panda egonomisine evrilirse,
    sen de padedes közlersin. asdaadas .
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by modetr Yazıyı Oku
    Teminat 2,5 kat istiyor kurumlar
    Yatırımcıyı kollayan aracı kurumlar ile kendi göZünü kollayan aracı kurumlar ortaya çıksın bakalım.
    Ben 10 yıllık kurumumda bulunan ne varsa yeni kuruma aktarmaya başladım. Bir iki güne veda ederim artık eskisine.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    hey fakir.
    bunları bilmemen gayet doğal.
    ben gış için mangal öneriyorum. arada tranfük sıkışırsa sucuk, köfte yaparsın.
    pardon sen fakirdin.
    egonomimiz manda egonomisinden panda egonomisine evrilirse,
    sen de padedes közlersin. asdaadas .
    Senin padedesin kilosundan hubarın yok ellam. artık o da zengin yiyeceği oldu asdasdss
    Biz fakirler denizde yengeç yakalayıp yiycez bundan kelli yengece para yok
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yatırımcıyı kollayan aracı kurumlar ile kendi göZünü kollayan aracı kurumlar ortaya çıksın bakalım.
    Ben 10 yıllık kurumumda bulunan ne varsa yeni kuruma aktarmaya başladım. Bir iki güne veda ederim artık eskisine.
    her şeye zam gelirken teminatlara da zam gelmiş

aracı kurum yöneticisi olsam aynısını yapardım.

piyasa çok zor, iki tarafa da volatilite çok yüksek.

benden işlem yapan batarsa ben komisyonu kimden alırım?

sonuçta kalın kalın viop sözleşmelerini zamanında müşteri ile yapmış. aracı kurum kendini her türlü garantiye almış.

ama müşteri gümlerse ayılık boğalık tarih olur. altın yumurtlayan tavuk kesilmiş olur.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    merhaba ak yatırım bende 2,5 katı teminat istiyor,diger kurumlarda durum nedir aslında herkes buraya yazsada kurumları tanısak kim dost kim müşterisini sıkıştırıyor bilsek

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bugün 2.700 TL 1 kontrat yarından itibaren 2.050 TL...bazı kurumlar ekstra kafasından teminat arttırıyor kendini güvenceye almak için...benim kurum hiçbir zaman yapmadı...bundan öncede çok volatil günler olmuştu mesela mart ayı, ondan önce suriye rusya v.s. gerginliğindeki büyük düşüş v.s. hiç değişim olmadı resmi rakam neyse hep o...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post5714939

Kurumun , İCBC mi ?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 557/1002 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •