Bilim adamý vardýr, ilim adami adamý da vardýr, dil-im adamý da. Dilim adamýnda operasyonel organ dil. Þapýr þupur
Bilim adamý vardýr, ilim adami adamý da vardýr, dil-im adamý da. Dilim adamýnda operasyonel organ dil. Þapýr þupur
Ýþ Bankasý Genel Müdürü Aran, yeni dönemde ekonomide yaþanan geliþmeler konusunda iletiþim dilinin önemine dikkat çekti.- bloomberght.com
Ýþ Bankasý Genel Müdürü Hakan Aran, yeni dönemde ekonomide yaþanan geliþmeler konusunda iletiþim dilinin önemine dikkat çekti.
Bloomberg HT'ye açýklamalarda bulunan Aran, "Vatandaþlarýmýzýn bu ortamda paniðe sevk edilmesinin önlenmesi adýna iletiþimimizin çok açýk, net ve güçlü bir þekilde, ýsrarla ve kararlýlýkla yapýlmasý gerekiyor" dedi.
Aran, açýklamasýnda, "Ortada hiçbir þekilde paniðe neden olabilecek bir durum yokken, kambiyo rejimi deðiþikliði, sermaye kontrolü akýldan geçmezken, belirli bir kesim vatandaþlarýmýzýn bu yönde hareket etmesini istiyor. Bu gerçekten art niyetli bir eylemdir. Net olarak böyle bir düþüncenin olmadýðýný, Döviz ihtiyacý olanýn döviz alabileceðini, bozdurmak isteyenin bozdurabileceðini, parasýný istediði anda deðerlendirebileceðini, hafta sonunda Hazine ve Maliye Bakanýmýz Nureddin Nebati ile yaptýðýmýz toplantýdan sonra bu netlikte söyleyebiliyorum" diye konuþtu.
bloomberght.com internet sitesinde yayýnlanan sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/is-banka...agrisi-2294769
not alalým.
Kýzým A101 de çalýþýyor her gün hýrsýzlýk oluyor insanlar gýda çalýyor ben buna hýrsýzlýk demiyorum. Haným da pazarda denk geliyormuþ. Dedim parasýný sen öde. Kadýn sebze çalýyor çaldýðýný götürüp sarraflara satacak deðil ya. Yemek piþirecek.
Kredi faizleri acaip artmis. Persembe banka 1.79 diyordu. Bugun 2.39 yapmis. Mevduat faizleri de 2 puan artmis. Piyasada tl sikintisi var heralde
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri