Sayfa 540/1002 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Vaka sayılarında hızlı artış var …

Saglik bakanı : Vaka sayılarını 20 bin düzeyine indirmek ciddi bir başarıydı. Omicron varyantının hızlı yayılması sebebiyle şimdi bir artış trendine girildiği görülüyor. Dikkatli olmayı, hatırlatma dozlarını bir an evvel yaptırmayı gerektiren bir dönemdeyiz. Şüpheniz olmasın. YİNE BAŞARACAĞIZ.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Katlayarak gidiyoruz omicronu, yarın 45 bin, haftaya 100 bin
    Hasta olana, hasta olanın yakınına madalya takmaya devam edin
    Hasta olmayan kendini koruyan da hem kendi işini yaparak hem işe gelmeyenin işini yaparak eşşek gibi çalışsın
    Benim işyerinde var, 15 gün çocuğu hasta temaslı, o bitiyor hanımı hasta temaslı, o bitiyor babası hasta temaslı, o bitiyor yıllık izin, bi müddet sonra tur tekrar başlıyor ne hikmetse kendi hiç hastalanmıyor. Adamın yerine bakmaktan gına geldi, aşıda olmuyor

3. istikrar.....

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Hisse sayfalarında devamlı iyi niyetli yazılar yazmaya çalışıyorum.

YOK.Gene küfür ve azar işitiyoruz.Karaktersiz yazdım diye ceza da aldım.

Küçüklere tecrübelerimden faydalanın yada kokularımdan yani kurt kokularımdan faydalanın yazılarım var.

Algılayan yok.Hep atarlılar.Neymiş hisse pazarlıyormuşum.

Sağlam hisselerde olurum ve inandığım değerlere gelmedende bırakmam.

3 tür patron var derim zamanında bende çok kızdım saydırdım lakin bu böyle.

Şirketine değerini veren(KOÇ,Oyak hektaş bağlamında Sasa nın yeni sahibi vb gibi)

Şirketine değer vermeyip izleyenler(Sabancı;algyo,egeen,karton patronları gibi)

Diğerleri dolandırıcı şirketi küçük yatırımcıya yıkmak isteyenler(Bataklardan yazayım egs,köytaş,lio,emsan vb gibi)

İşlem görenleri yazmadım.Alınırlar diye.

YTD:

Bunları bilerek hisselere girilmeli.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: 19 yıldır bu ülkeyi yönetenler, bir gün olsun bu ülkeyi aldatmadı
    Digerleri de fena degil ama,
    Bu palavra bambaska, en tepeye koyarim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asi niye olmuyo surekli uremeye mi calisiyo aman kisir olmasin beyzade......

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Katlayarak gidiyoruz omicronu, yarın 45 bin, haftaya 100 bin
    Hasta olana, hasta olanın yakınına madalya takmaya devam edin
    Hasta olmayan kendini koruyan da hem kendi işini yaparak hem işe gelmeyenin işini yaparak eşşek gibi çalışsın
    Benim işyerinde var, 15 gün çocuğu hasta temaslı, o bitiyor hanımı hasta temaslı, o bitiyor babası hasta temaslı, o bitiyor yıllık izin, bi müddet sonra tur tekrar başlıyor ne hikmetse kendi hiç hastalanmıyor. Adamın yerine bakmaktan gına geldi, aşıda olmuyor
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Tek tek almayin, bir litre sivi yag ile 5lt yagin lt fiyati ayni olmaz..

Kac enjeksiyon lazimsa hepsini alin gerektikce de yaniniza alin saglik ocagina giderken hatta bir kacini da birakin oraya durumu iyi olmayanlar faydalansin..

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Geçen hafta perşembe günü ,Babama iğne yaptırmak için Sağlık Ocağına gittik.. Enjektörü bizden istediler..
    Sebep;Sağlık bakanlığı böyle emretmiş..
    Gittik, Eczaneden tanesi bir TL den enjektör aldık..ignemizi yaptırdık..
    Bugün tekrar sağlık ocağına ve eczaneye işimiz düştü,bu kez aynı enjektöre 1.50 TL demesinler mi.!?
    Mecburen aldık..
    Daha haftası olmadan ,% 50 zam..
    Peki Ülkemizdeki enflasyon kaçtı.?.
    Bizi aldatan, kandıran, sömüren, soyan kim varsa, O enjektörler kıçlarına girsin,(!) daha ne diyeyim..

Gecenlerde yapilan TSP kongresini takip edip, ilgili yayinlari izlese idin seninde matrix sifren olur sende bakabilirsin borsa ya sevgili dostum..

Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Eskiden canlı borsa paylaşan arkadaşlar var dı. Paylaşım şifresi verirlerdi. ne büyük iyilik yaparlardı. Şimdi onlardan bulmak zor.

Sayfa 540/1002 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •