Sayfa 312/987 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Swap ile alakalı swaptım sıvıyorum şeklinde yeni bir deyim ürettim isteyen telif ödemeden kullanabilir

Borsa lunapark taki balerin mi desem , yoksa şu kayık varya inerken ve çıkarken milletin bağırdığı aynen o , isc ye bakın yüzde 7 aşağı dün eczyt yüzde 9 yukarı bugün yüzde 7.5 aşağı dün niye yukarı bugün niye aşağı bu nedir ?

Murat Ülker in , Bedri Baykam in camcidan aldığı boş çerçeve ye 600 bin dolar verip sonra 800 bin dolara satması ,
    İnternette sanal deniz kıyısına (gerçekte yok ) ciddi rakamlar ödenmesine , vb bakarak Stanley Kubrick in , Jack Nicholson in oynadığı tam bir delilik halini anlatan The shining in içinde tabloda yer aldığımızı düşünüyorum.
    banka hisselerinde ZK uygulamaları dövize konan komisyon/vergi kalemi vs. etkili oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Mevzu XBANK...

Eskisi gibi korole olsaydı genele, bu sene 225 doları değil 320 doları görecektik bu banka dışı hisse fiyatlarıyla, Bist-100 de şu an 250 dolara doğru düzeltme yapacaktık...

Yani XBANK harici ona çok ucuz gelmiyor, 320-250 dolar hareketi gibi görüyor (XBANK da katılsaydı genele), burdan girmeye kalksam zaten 320 dolara kadar gider endeks diyor. 320 dolardan 510 a dolara kadar hangi makro ekonomik göstergeyle gidecem diyor. Yani girse o da buralarda sobelenmiş olacak...XBANK a girmeli, onda da yemiyor yabancı...

Dolayısıyla...Bist-100 ün dibi konusu sırrını koruyor....ne zaman çok ucuz sayacaklar, o zaman gelecekler...girmiyor işte manzara ortada..

üstad Nasurullah ayan'ın bir sözü var ya "beleş mi ki" diyordur yabancı onlar zero maliyetli mal seviyor

3. Destek nerede pek anlayamadım ama neyse demek ki ben bunlar ekonomiden anlamazzz kısmındayım

https://www.bloomberght.com/altin-he...estegi-2295469

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle yurt içi yerleşik gerçek kişilerin altın cinsinden mevduat ve katılım fonu hesaplarının Türk lirası vadeli mevduat ve katılma hesaplarına dönüşmesi halinde mevduat ve katılım fonu sahiplerine destek sağlanacak

4. Yoncada makas 10 kr. Ağlamak istiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Destek nerede pek anlayamadım ama neyse demek ki ben bunlar ekonomiden anlamazzz kısmındayım

https://www.bloomberght.com/altin-he...estegi-2295469

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle yurt içi yerleşik gerçek kişilerin altın cinsinden mevduat ve katılım fonu hesaplarının Türk lirası vadeli mevduat ve katılma hesaplarına dönüşmesi halinde mevduat ve katılım fonu sahiplerine destek sağlanacak
    Manevi destek.

Yılı MB sını rahatsız olup müdahale ettiği yerin altında kapatacak gibi duruyor ....Sonra enflasyon verisine ve MB nın alacağı kararlara göre yönünü çizer ama bu sefer trcoin olmak istemiyor görüntüsü var...

7. şu sabah rallicileri kim çıkacak diye merak içindeyim.

8. 31 aralık gecesi elektrik ve doğalgaza konutta da dahil olmak üzere ciddi zam bekliyorum 1 ocaktan itibaren istedikleri kadar kuru baskılasınlar sokak enflasyonu uçar

Sayfa 312/987 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •