Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    dolara bi şeyler yaparlar mı?
    planları tutmadı,nebati,necati her neyse..
    gözlerinin içine bakmak lazım şimdi zor iş.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    MERKEZ BU VADELERE BASIYORDU İLERİ VADELER TAVAN OLMAK ÜZERE...

ileri vadelerde çok aktif değil... 21aralıkta bir girdi ama sonra çok devam etmedi sanırım...
    daha ziyade aktif vadeye ve bir sonrakine giriyordu ama son birkaç gündür buralara da öyle aman aman girmiyor... TL de olsa çok zarar etmek istemiyor olabilir, olmayan rezervle bas bas nereye kadar...

yine de ben çok o kadar ilerde işlem yapmayı sevmiyorum...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    dolara bi şeyler yaparlar mı?
    planları tutmadı,nebati,necati her neyse..
    yapabilirler... batırel modeli diyoruz... 10 daha satabilirler.. sonra bir 10 daha...

4. En ufak bir kazık alt üst eder bu işi. Dolar 18 i yarar geçer. Kopar gider

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    DEM'lerin toplu dönüşü öncesi mart sonu gibi bir bakarlar; doları aşağı basmanın maliyeti demlerin zararına denkse doları da biraz basıp sürpriz yapabilirler onlara... yine bir başka sürpriz de yine mart sonu TL'den dolara dönmesinler diye bankalara dolar alış/satış marjlarını iyice açtırmak olabilir...

Böyle minik tefek kazıklar bekliyorum DEM hesaplarına...

5.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    En ufak bir kazık alt üst eder bu işi. Dolar 18 i yarar geçer. Kopar gider
    niye.. buraya düşüren zaten DEM'e geçen 1-2 milyar dolar değil ki... resmi rakamlara göre minimum 10, kılıçdaroğluna göre 19 milyar dolarlık kamulardan ve MB'den gelen şok satış ve bunun tetiklediği zincirleme stop losslar...

zaten bankalar açmaya başladı alış/satış kotasyonlarını; marta kadar ohooo.... allah bilir ne olur o marjlar...

MB döner 3 ay sonra o gunku resmi kurdan.. misal 13.70 olsun... dolar almak istersen garanti bank dolar satış 15...

6. Ben kurun ne kadar arttığından ziyade volatilitesine bakıyorum. Dün kuşlu sitede bir yabancı hesap bitcoin ile benzer volatil olduğunu paylaşmıştı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. En ufak bir dedikodu , bireysel alışları tetikler tekrar . Baş edemez MB. Zaten edemiyor o ayrı konu. İş kopar kontrolü kaybeder temelli

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    niye.. buraya düşüren zaten DEM'e geçen 1-2 milyar dolar değil ki... resmi rakamlara göre minimum 10, kılıçdaroğluna göre 19 milyar dolarlık kamulardan ve MB'den gelen şok satış ve bunun tetiklediği zincirleme stop losslar...

zaten bankalar açmaya başladı alış/satış kotasyonlarını; marta kadar ohooo.... allah bilir ne olur o marjlar...

MB döner o gunku resmi kurdan.. misal 13.70 olsun... dolar almak istersen garanti bank dolar satış 15...

8.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    En ufak bir dedikodu , bireysel alışları tetikler tekrar . Baş edemez MB. Zaten edemiyor o ayrı konu. İş kopar kontrolü kaybeder temelli
    bireysel alışlar zaten devam ediyor; alacak olan yine alacak.... burda maksat kafese giren kuşlar kaçmasın... kaçacaksa da devlete güvenmenin bedelini ödesin her zamanki gibi...

Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •