Originally Posted by mert45 Sabaha mı bırakır demek istiyon !? Ben perşembeyi işaretliyom. aynısının tam tersi sabah 9 da vardı
Originally Posted by baba_baskan Ben perşembeyi işaretliyom. aynısının tam tersi sabah 9 da vardı çakalım derken çakmak yanmasın
Originally Posted by Zaf.Dogu çakalım derken çakmak yanmasın Dolarım yok ya ondan rahat konuşuyom Bu amcam bu akşam çok güldü. Gece bunu ağlatmasınlar Sen bak gözlerin konuşsun bir imzaya bakar. Ama hakkını yemeyelim eğlenceli biri.
Originally Posted by baba_baskan Dolarım yok ya ondan rahat konuşuyom Bu amcam bu akşam çok güldü. Gece bunu ağlatmasınlar Sen bak gözlerin konuşsun bir imzaya bakar. Ama hakkını yemeyelim eğlenceli biri. Sen CNN mi izliyon ?
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Sen CNN mi izliyon ? Evet canlı yayın değilmiydi
Originally Posted by baba_baskan Evet canlı yayın değilmiydi Bilmiyorum ..ben pek TV izlemem ..izlersem de belgesel izlerim sadece ..
Originally Posted by mert45 Bilmiyorum ..ben pek TV izlemem ..izlersem de belgesel izlerim sadece .. Bende izlemem tv Evin büyükleri izliyor. Ama baya güldüm ilahi azrail sen adamı öldürürsün
Sanki bugun Usd vadelide viopda yani baya short açıldı gibi duruyordu Ama yanlışda anlamış olabilirim. çakmak çakmaya geldik
Forum Rules
Yer İmleri