Aslında çok büyük çıkmazdalar her taraftan saldırıyorlar yok dolarınızı bozdurun yok yastık altındaki altınlarınızı getirin demeler bankalara baskılar makasları açmalar sosyal medyada ekonomistler hakkında suç duyurusunda bulunmalar vs. vs ne yapacaklarını iyice şaşırdılar.
kur yüksekken girmek güzel bir varsayım.. ama yanlış..![]()
DEM'e para yatırıp da, dolar gayme bazında parasını artıracağına inanana, dötümlen gülerim.
Bazen öyle fırsatlar gelebilir, ama şu an böyle bir durum yok, şahsımı ilgilendiren bir görüştür.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakan Nebati : (gözlerdeki ışıltı polemiği ) Ekonomi rakam demek değildir , simdi bende bir çok rakam var bunu anlatayım beni dinler misiniz ? Sıkılırsınız . İkincisi sürekli söylenir güven , benden siyasal iktidardan güven duyabiliyor musun bu önemli , bence ekonominin %50’den fazlası güvendir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Anadolu Ajansı : Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: "(Kur korumalı TL mevduata katılım) Bugün 51 milyar lira. Bireysellerin döviz mevduatı 169 milyar dolardan 162 milyar dolara düşmüş durumda."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
enflasyon %30 a dayanmış merkez kasası -60 milyar dolarda ülke tahvil faizleri 25 e çıkmış bakan gülüp eğleniyor zannediyorki bir iş becerdim
Yer İmleri