Sayfa 341/987 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati:
    -Psikolojik harp uyguladılar. Küçük yatırımcıları döviz almaya teşvik ettiler. Dövizi bilerek yükseltmek intihardır, böyle bir şey olmaz

doğrudur, nas bakara bile okudular..

2. Aslında çok büyük çıkmazdalar her taraftan saldırıyorlar yok dolarınızı bozdurun yok yastık altındaki altınlarınızı getirin demeler bankalara baskılar makasları açmalar sosyal medyada ekonomistler hakkında suç duyurusunda bulunmalar vs. vs ne yapacaklarını iyice şaşırdılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    cennetfx..
    fibo cennetten çıkmadır

topluca sıyırdıklarına göre, birşeyler topuna temas etmekte..
    merak ettiğim sadece dolar kuruna mı karışıyor yoksa çapraz tüm kur ayarlamalarını bizzat mı yapıyor..?

4. kur yüksekken girmek güzel bir varsayım.. ama yanlış..

DEM'e para yatırıp da, dolar gayme bazında parasını artıracağına inanana, dötümlen gülerim.

Bazen öyle fırsatlar gelebilir, ama şu an böyle bir durum yok, şahsımı ilgilendiren bir görüştür.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bakan Nebati : (gözlerdeki ışıltı polemiği ) Ekonomi rakam demek değildir , simdi bende bir çok rakam var bunu anlatayım beni dinler misiniz ? Sıkılırsınız . İkincisi sürekli söylenir güven , benden siyasal iktidardan güven duyabiliyor musun bu önemli , bence ekonominin %50’den fazlası güvendir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Anadolu Ajansı : Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: "(Kur korumalı TL mevduata katılım) Bugün 51 milyar lira. Bireysellerin döviz mevduatı 169 milyar dolardan 162 milyar dolara düşmüş durumda."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. enflasyon %30 a dayanmış merkez kasası -60 milyar dolarda ülke tahvil faizleri 25 e çıkmış bakan gülüp eğleniyor zannediyorki bir iş becerdim

Sayfa 341/987 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •