Sayfa 376/1019 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    meblağ ne kadar hocam
    1M+
    5M+
    10M+
    şeklinde yuvarlak birşey söyleyebilirseniz güzel olur
    16M kardeşim. 1 i ne olur olmazlık kasada. Diğerleri 3 ereğli 3 sasa 3 hektaş 3 froto 3te tüpraş. Yatırım uzmanı böyle yaptırdı. Saygılar

2. Para olmasa çok çok dert. Tamamda fazla parada dert. Bloomberg bitiyo habertürke geç. O bitiyo ekotürke geç. Hayata bak çoluk çocuğa bu kadar vakit yok. Herkes ayrı odalarda telefonlar elde. Gözler tv de. Saygılar

3. Yalnız şu an habertürkte Kamil hoca var. Adamda süper kafa valla. Zaten öyle olmasa Koç üniversitesinde olur muydu. Onu almıcaklarda beni mi alcaklar. Saygılar

Hayirlisi olsun ,gozler her gun ekranda olmaya devam edecek

5. Sabah 08:00 - 18:00 arası para kazanmak için çalışıyoruz. 18:00 - 24:00 arası da kazandığımız parayı enflasyona kaybetmemek için. E biz ne zaman yaşayacağız anlamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Sabah 08:00 - 18:00 arası para kazanmak için çalışıyoruz. 18:00 - 24:00 arası da kazandığımız parayı enflasyona kaybetmemek için. E biz ne zaman yaşayacağız anlamadım.
    Çok doğru kardeş. Hanıma her zaman diyorum. Hayâllerimin hayâl olmasından korkuyorum diye. Saygılar

7. Bugün KKM hesap açıp; şuan keşke tüm birikimimle girseydim dedim. Bu kur böyle her gün yukarı bu derece hızlı giderse; millet parayı çekip A bankasından B bankasına parasını yatırana, fonu bozup valörü bekleyene veya vadeli mevduatın süresi bitmesini bekleyene kadar hesabı açamadığı her gün yine zarar yazıyor. Koştur koştur yatırım yapmaya çalışıyoruz. Valla bunaldım. Hayır şubede uzak, ulaşım zor olunca imza işini halletmek ayrı dert. Acilen internet bankacılıklarına bu ürünler eklenmeli. 2 tane sözleşmeyi online onaylamak bu derece zor olmamalı.

Ayrıca klasik vadeli 1M kadar mevduata 32-45 güne; bilindik bankalarda 22 üstüne çıkan pek göremedim. Yıl sonu bilanço için 2-3 gün yüksek mevduat faizi var deseler dahi, haftaya enflasyon yüksek gelirse; ileride daha düşük oran vermezler herhalde... Temenni tabi bunlar

8.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    saat 14:00 gibi sorduğumda da bana yok dediler , ama akbank 22,20 veriyor parayı çıkartacağım deyince , hazineyi arayıp dönüş yaptığında dediğim oranı teklif ettiler .
    sizlere tavsiyem yarın biraz tatlı sert konuşmanız , gerekirse parayı çıkartacağınızı söyleyin
    işlemi vakıfbank adana özel bankacılıkta yaptım ,

NOT yarın daha yüksek oran verdiklerini öğrenebilirsem mevduatı bozup tekrar yüksekten bağlarım
    anlayacağınız 25 oranın çok ta yüksek olmadığını söylüyor Twitter da bazı finansçılar
    bu faiz oranı için yarın son şansımız olabilir ( bilanço makyajlaması )
    YTD
    Bugün vakifbanktaydim. 12,034 referans kürdan 17 faizle Dem bağladım. 2 m'lik bir müşteriye gözümün önünde 19'da direttiler, 20 faiz vermediler ve adam eft limitini artırıp gitti. Genel müdürlüğü bile arama gereği duymadılar. Niye genel müdürlüğü aramadiniz dediğimde artık sube yetkisini asamiyoruz dediler. (Buna da inanmadım.) Bankaya akbank 22,2 oran veriyor, ben oraya gidiyorum dendiğinde bankanın aman gitme biz 25 verelim demesini hiç aklım almıyor. Vakif kamu bankası. Hazine onları zaten her türlü destekler, açıklarını kapatır.

Sayfa 376/1019 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •