Para olmasa çok çok dert. Tamamda fazla parada dert. Bloomberg bitiyo habertürke geç. O bitiyo ekotürke geç. Hayata bak çoluk çocuğa bu kadar vakit yok. Herkes ayrı odalarda telefonlar elde. Gözler tv de. Saygılar
Yalnız şu an habertürkte Kamil hoca var. Adamda süper kafa valla. Zaten öyle olmasa Koç üniversitesinde olur muydu. Onu almıcaklarda beni mi alcaklar. Saygılar
Hayirlisi olsun ,gozler her gun ekranda olmaya devam edecek
Sabah 08:00 - 18:00 arası para kazanmak için çalışıyoruz. 18:00 - 24:00 arası da kazandığımız parayı enflasyona kaybetmemek için. E biz ne zaman yaşayacağız anlamadım.![]()
Bugün KKM hesap açıp; şuan keşke tüm birikimimle girseydim dedim. Bu kur böyle her gün yukarı bu derece hızlı giderse; millet parayı çekip A bankasından B bankasına parasını yatırana, fonu bozup valörü bekleyene veya vadeli mevduatın süresi bitmesini bekleyene kadar hesabı açamadığı her gün yine zarar yazıyor. Koştur koştur yatırım yapmaya çalışıyoruz. Valla bunaldım. Hayır şubede uzak, ulaşım zor olunca imza işini halletmek ayrı dert. Acilen internet bankacılıklarına bu ürünler eklenmeli. 2 tane sözleşmeyi online onaylamak bu derece zor olmamalı.
Ayrıca klasik vadeli 1M kadar mevduata 32-45 güne; bilindik bankalarda 22 üstüne çıkan pek göremedim. Yıl sonu bilanço için 2-3 gün yüksek mevduat faizi var deseler dahi, haftaya enflasyon yüksek gelirse; ileride daha düşük oran vermezler herhalde... Temenni tabi bunlar![]()
Bugün vakifbanktaydim. 12,034 referans kürdan 17 faizle Dem bağladım. 2 m'lik bir müşteriye gözümün önünde 19'da direttiler, 20 faiz vermediler ve adam eft limitini artırıp gitti. Genel müdürlüğü bile arama gereği duymadılar. Niye genel müdürlüğü aramadiniz dediğimde artık sube yetkisini asamiyoruz dediler. (Buna da inanmadım.) Bankaya akbank 22,2 oran veriyor, ben oraya gidiyorum dendiğinde bankanın aman gitme biz 25 verelim demesini hiç aklım almıyor. Vakif kamu bankası. Hazine onları zaten her türlü destekler, açıklarını kapatır.
Yer İmleri