Sayfa 216/243 İlkİlk ... 116166206214215216217218226 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

1. JAS forumdaşımız ile Dow Jones'da ters pozisyondayız.
    JAS short, ben long.
    DOW 2018-2020 TOBOsu ertesine pandemi sell-off ve MEGA TOBO zaman sayımları-fiboları kusursuz ilerliyor.
    Geçen haftaki 34.500 kanal alt çizgisine değmesi mükemmel alış fırsatıydı.
    Hedefim Şubat sonu-Mart başı 44bin. Ve 2023 baharında 55-60binler
    Bu yılbaşı ertesi de 2-3 günlük "resesyon geliyor" sell-off olabilir. O da alım fırsatıdır. Kanalın üstü sat dibi al.
    Amerkalılar ne yapar eder parayı kazanır borsadan.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Rapor mesajimi nasil basardiysam silmisım.
    29.12.2021 Sabah Raporu:
    Ons shortlar ve parite longlar duruyor. Brent yukseldikce satacagim.
    Dow düsse de vadeli, seansta yeşillenip yeni rekor ile kapanir.
    Dün bütün ilgimi verdim Çocuklarımın Anası ile ortak seçime kadar portföyü toplamaya. Eski gözağrılarimdan Aselsandan Yapi Krediye kadar 15 hisseden almaya basladim sell-off esnasinda.
    Bankalara ceza satisi bu sabah %1,5 kadar dusururlerse, bar sinyallerine gore almaya devam ederiz.
    Gram altin 720 uzeri satis firsati bugün için.
    Son düzenleme : fuzzy_logic; 29-12-2021 saat: 08:22.

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    JAS forumdaşımız ile Dow Jones'da ters pozisyondayız.
    JAS short, ben long.
    DOW 2018-2020 TOBOsu ertesine pandemi sell-off ve MEGA TOBO zaman sayımları-fiboları kusursuz ilerliyor.
    Bu yılbaşı ertesi de 2-3 günlük "resesyon geliyor" sell-off olabilir. O da alım fırsatıdır. Kanalın üstü sat dibi al.
    Sv Dostum,
    Retina yırtılması nedeniyle lazer tedavisi gördüğüm için kısmı ekran yasağım var. Özellikle akşam saatlerinde yormamam gerekiyormuş.
    Yarın gündüz, düşünce benzerliklerimiz ile farklılıklar hakkında yazacağım. Forumu tarayamadığım için tesadüfen gördüğüm bu uyarı ve güzel analizleri bundan sonra özelden de gönderebilirseniz çok sevinirim. Başka türlü ulaşmam sadece şansa kalıyor.
    Sevgi ve saygılarımla.
    Aslında takip listemde sadece siz ve Sn achiles var ama bildiri gelmiyor. Yarın ayarlardan bu işin çözümü var mı ona da bakayım.
    Son düzenleme : JAS; 29-12-2021 saat: 21:10.

4. Dolar atının fibonachi galopları grafiğinde %161,8 12,5 civarına denk geliyor.
    Burası atın dinleneceği ve güç toplayacağı yeri işaret ediyor 1,4-4-7-18 sıçaramalarının sayımına göre.
    Arkadaşların işaret ettiği 13,75 direnci satış yerim.
    Güç toplama Temmuz-Ağustos ayına kadar sürer.

5. 30.12.2021 Sabah raporu:
    Ons altın düşeceğim daha diyor. Short beklemeye devam.
    Dow yine seansda rekor kırar. Long devam
    Parite 1,1345 üstü hafifledim biraz, çok swap yazıyor Çarşamba akşamına long kalsam.

Bugün 13,75 gösterirlerse dolar satarım biraz.
    Dün topladığımız banka-finans-iletişim-teknoloji-müteahhit hisseleri portföyün %10u oldu.
    İndir kaldır yaptıklarında almaya devam.

6. Kral eth btc öngörünü bekliyorum..
    Gene bir topografik cizsen farklı bakış açısı katsan..
    Başarılar
    30.12.2021 Sabah raporu:
    Ons altın düşeceğim daha diyor. Short beklemeye devam.
    Dow yine seansda rekor kırar. Long devam
    Parite 1,1345 üstü hafifledim biraz, çok swap yazıyor Çarşamba akşamına long kalsam.

Bugün 13,75 gösterirlerse dolar satarım biraz.
    Dün topladığımız banka-finans-iletişim-teknoloji-müteahhit hisseleri portföyün %10u oldu.
    İndir kaldır yaptıklarında almaya devam.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Kral eth btc öngörünü bekliyorum..
    Gene bir topografik cizsen farklı bakış açısı katsan..
    Başarılar
    Sevgili dostum,
    Bitcoin grafiğinde üçgenlerden ikincisi içindeyiz.
    Sarı renkli 20 günkül ortalama satış yeri.
    5 günlük yeşil ortalama 20günlüğü aşarsa shortta durulmamalı.
    Ben prensip olarak digital parada shortta durmuyorum.
    Ocak ortasından itibaren bir gün, günlük iğne bar ile gelecek 42bin altından alım yapmayı planlıyorum.
    44bin altından sekmeye dikkat etmek gerekir.
    Alıcılar çoğalırsa 44bin altından alışa başlarım.

JAS forumdaşımız ile Dow Jones'da ters pozisyondayız.
    JAS short, ben long.
    Sv Dostum,
    Hastaneden şimdi geldim. Hemen birşeyler yazıp dinlenmeye çekileceğim.
    Sizin long benim short toplamam bir yana aslında ikimiz de endeksin yükseleceğini bekliyoruz, ki benim tüm analizlerim yukarıyı gösteriyor. Tek farklılığımız hedef rakamlar ve benim özel durumum. Şöyle ki:
    1) İkimiz de yukarı beklemekle birlikte siz Şubat 2022 sonu Mart 2022 başında 44.000 ben ise 4 ay içinde en fazla 39600 bekliyorum. Dolayısıyla benim tercihim short toplamak çünkü göz problemi nedeniyle ekran başında duramıyorum. Olası bir ters anda gelebilecek düşüşü kaçırmamak için short topluyorum, teminatı ona göre ayarlayarak. (Ki bu düzeltmeyi 4-4.5 ay içinde 28000-33000 aralığına olacak şekilde bekliyorum. Yaklaşık 10 gün içinde de 300-600 puanlık bir düzeltme beklentim daha var).
    2) Siz yeni yılın ilk günlerinde olası bir resesyon sopası ile bir düzeltme olabilir diye düşünüyorsunuz. Ben ise dalga saydığım için, boğa sayımında olsak bile şu anda yaşanan yükselişin 5.3.3.1 dalgası olduğunu (tam etiketi yazarsak 3.1.5.3.3.1) ve şu anda görünen seviyeden, ya da biraz daha yukarıdan 5.3.3.2 düzeltmesi (3.1.5.3.3.2) geleceğini (300-600 puanlık) düşünüyorum. Bu düzeltme süresinde siz long ekleme yapılabileceğini düşünüyorsunuz, ben ise short maliyetimi düzeltme fırsatı olarak görüyorum.
    3) İkimiz de ayrıca 4 ay içinde bir orta şiddetli realizasyon bekliyoruz, zirve oluşumu sonrasında. (Bu zirveyi ben 3.1 olarak etiketliyorum). Siz bu düzeltme sonrasında 55000-60000 bekliyorsunuz. Ben de aynı realizasyonu bekliyorum. Bu realizasyonu büyük döngü 3.2 düzeltmesi olarak tanımlıyorum. Bu realizasyon sırasında shortları karla kapatıp daha sonra gelecek (sizin de beklediğiniz) şiddetli 3.3 yükselişi için ciddi long toplamayı ve yaklaşık 10 yıl içinde sürekli long toplayarak bu longları 60000 seviyesinin çok üzerinde bırakmayı düşünüyorum. Yani Haziran-temmuz 2022 gibi başlayacak hareketin tam bir boğa sezonu olacağını düşünüyorum.
    Sadece bu yükseliş öncesinde Mart-Mayıs 2022 de 3.2 düzeltmesi ile birlikte 28000-33000 arasına ineceğimizi düşündüğümden şimdilik shortta kalmayı tercih ediyorum.
    Düşüncem bu şekilde, bu yüzden şu anda yukarı beklememe karşın, 4 ay içinde olası realizasyonu sizden daha şiddetli beklediğim için bu fırsatı kullanmaya çalışıyorum.
    Bol kazançlar diliyorum.
    Son düzenleme : JAS; 30-12-2021 saat: 14:37.

Sayfa 216/243 İlkİlk ... 116166206214215216217218226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •