Sayfa 621/1002 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Laik,ehli dünya,sekuler ,sağ-sol ne ise...2000 den önce hortumladıkları bankaların adını yazsanız bir sayfa tutar.İSKİLER ve derin aşk üçgeni...sırtında çuvalla para yağmayı kim yapmış..görende 2002 den önce müreffeh ülkeymişiz sanacak..AKP çok hatalar yapıyor ama geçmişi de ak kaşık göstermeyin.bizzat yaşadık..

bu memlekette 17.000 faili mechul kimin zamanında yapıldı.TOROS-HENDEK denilince Malatya nın doğusunda travma oluyor.

adam İSTANBUL İÇİN kaybedecek 1 dakikam yok dedi..3 yıldır orada KİMLERE peşkeş çekmiş..veya kayda değer ne yapmış..

adamın İBB işi yok..oradaki sorumluluğunu halletmeden level atlamak istiyor.

AKP nin yapacağı en büyük hata İSTANBULA kayyum vs. atamaktır..zaten yıkılmış birine 10 ünite taze kan vermiş olur.

LÜTFEN sadece halk tv, fox izlemeyin.

ben akitten ,cumhuriyete kadar okurum...trt den halk tvye kadar izlerim.bu dediklerimi asla bu medyada göremezsiniz.

AKP yi çok eleştirelim-haklıyız da.. ama birazda bu tarafı da eleştirelim.

MANSUR YAVAŞa SAYGIM SONSUZ..işi ile uğraşıyor. CB hakkıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yaptigi hamle.ile en azindan %100 batık dan %50 ye cikardi . Evet %50 battk ama ne yapalm . 2001 gibi olsa durup seyredenler.olsa %100 un uzerine birde borclanmistk saga sola .

Durumuna uzulenler batanlari dusunsun olur boyle seyler gecti gitti . Önumuze bakalm
    Şakir'im mecacını aldım.
    Yarın dolar shortlayacağım.
    Sen de var mısın .......,,,,,,,,,

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    28 aralık mesajı.dolar 11.85 di

bugün dolar 13.43 gördü.DEM ancak anlaşıldı.Kanımca buralardan dövizden tl ye geçişler olacaktır.Gelecek hafta belli olur.Buralarda yatay ve yukarı ataklar(13.40-14.00 aralığına)...

sonra aşağı beklerim.

elektriklenme olmasın.senaryomdur.oyun planımın bir parçası
    14 civarından satışlar gelebilir. Ama volatilite daha önemli. İlaveten o para dem e mi girer yoksa tekrar düşükten dolar almak için gecelik faize mi konur izlemek lazım. Enflasyon açıklandıktan sonra bir karmaşa olmaz umarım. Karşı adım ne olabilir vs. Çok soru var kafamda. Şu an bireyselden ziyade kurumsalların yönü önemli. Çünkü ülkede dolar ve altını sadece alan , satmayan bir kemik kitle var. Bu insanlar dolar yükseldi ,dirence geldi diye bakan insanlar değil.
    Hayırlısı ülkemiz için...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Dolar yukarı borsa yukarı hikayesi bugun işlemedi ,
    yarın işlermi ona bakıcaz ,
    gaz fren formasyonuna devam sonra yeni formasyon gelecek.

5.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Üstad hangi vadede mal taşıdığınızın bir önemi yok. Yarın akşam itibariyle ve hangi vade mal taşırsanız taşıyın olay bitmiştir. Artık 2021 in hesabı kapanmıştır. Ve mahsuplaşma bitmiştir. Aynısını yaşadım. Bear Bill daha iyi bilir .
    Ben de öyle dedim zaten. Sadece şunu söylüyorum, kârlı açık pozisyonun varsa ve 2022 Ocak ve ötesi ise ayrıca 2021 yılında zararın varsa kapat aç yaparsan en azından karlı pozisyonun stopajından kurtulursun.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dolar yukarı borsa yukarı hikayesi bugun işlemedi ,
    yarın işlermi ona bakıcaz ,
    gaz fren formasyonuna devam sonra yeni formasyon gelecek.
    Osmanlı ordusu bile 2 ileri 1 geriydi . Biz de o da yok. Gaz fren aynı yerdeyiz.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bugun dovize bir mudahale edildimi ?
    Sabah neden kisa bir surede dolar +%6 dan -%1'e dustu ?

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hangi fon? Tşk.
    YKb fonları_işbankası fonlar 2 gündür eksi yazdı bende getirmesini beklerken götürdü

sabah bir açtım dün - alal birgün önceki notlarım bakıyom
    kazayla bozdummu diye hesap harektlerine bakıyom kendimden şüphe ettim ya

bu sabahda aynısı oldu

Sayfa 621/1002 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •