Sayfa 377/987 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Amma dingil yorum yaptın asgari ücretliye %50 verilirken devlet memuru ve emekliye %50 verileceği/verilmesi gerektiğini söylemek nasıl bi siyasi hedeftir. Nasıl bi siyasi beklenti yaratmadır. Memur helede emekli perişan durumda 2.000 tl altında emekli maaşı alan milyonlarca emekli var. %50 yapsan ortalqmq 3.000 tl etmez yani asgari ücretin 3 te 2 si %50 mi yüksek hedef bence sen kendi hedeflerinde memurun emeklinin %50 sine bakma %31 e hedeflen
    Ben zaman zaman, bir BAĞ-GUR emeklisinin bu başlıkta fotoğraflarını görüyorum ve hiç perişan hali yok herifin.

Herif her akşam rakı çekip Parliament cigara içiyor, 10'larca okka sucuk var evinde, 5 litrelik zeytinyağı/ayçiçekyağı tenekeleri ilen dansediyor, dötünü bilem bile tahriş olmasın diye Solo hela kağıdıylan siliyor, bu mu bunların perişan hali?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Düşün şimdi; kredi çekeceksin, $ almayacaksın diyor. Krediyi kime veriyorlar, ödeyebilecek parası olana.
    Gittin 15 milyon istedin ,ok ama $ almayacaksın, ok almayacağım. Gittin bi tane sıfır meybek çektin.
    Sonra meybek satan gitti euro aldı almana gönderdi, bir meybek daha getirdi. Yaw o $ euro yu ben alsam en azından ülkede yine sende kalacaktı üstelik %25 ini direk kullanacaktın.
    Ama işte kime anlatacaksın aga...

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Düşün şimdi; kredi çekeceksin, $ almayacaksın diyor. Krediyi kime veriyorlar, ödeyebilecek parası olana.
    Gittin 15 milyon istedin ,ok ama $ almayacaksın, ok almayacağım. Gittin bi tane sıfır meybek çektin.
    Sonra meybek satan gitti euro aldı almana gönderdi, bir meybek daha getirdi. Yaw o $ euro yu ben alsam en azından ülkede yine sende kalacaktı üstelik %25 ini direk kullanacaktın.
    Ama işte kime anlatacaksın aga...
    Kredi ilen Maybach alanı alnından öperler, bana kalsa taraklarına madalya asarım, o paranın çoğu devlete kalır 1/4 bile Cermenyaya gitmez, bayinin vergisi, kredi vergileri, bankanın vergisi ohooo...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. tl refi 25 yapın rahatlasın bu iş..
    ama yok illa keçi gibi ahırı yıkana kadar inat..

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben zaman zaman, bir BAĞ-GUR emeklisinin bu başlıkta fotoğraflarını görüyorum ve hiç perişan hali yok herifin.

Herif her akşam rakı çekip Parliament cigara içiyor, 10'larca okka sucuk var evinde, 5 litrelik zeytinyağı/ayçiçekyağı tenekeleri ilen dansediyor, dötünü bilem bile tahriş olmasın diye Solo hela kağıdıylan siliyor, bu mu bunların perişan hali?
    Aynı adamı wallahi ben de görüyorum neredeyse arabasinin deposuna bile ı-rakı koyacak

Solo kaat da her döte nasip olmaz ben Sümerbank çalışsa pazen mi nedir ondan bir kaç farklı desen kestirip silme bezi yaptıracam .Her kes evde bezini bilsin

Sonra da uzaya gidecez şu bez işini cozeyim, Virgin Galactic şirketinden uzay yolculuğu bileti için sıra alacin.

6. 15 kg eko mama 328
    Premium 750
    tavuk kg 14.5
    nasıl bir fiyatlamadır bu...

Bataklık bandı... Twilight zone.
    Altı korku/fantazi...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    30.12.2021 merkez kuru 31.12.2021 icin aciklanir. Dogrusu 30.12.2021'dir.
     Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Bugün bir mali müşavire sordum 31.12.2021 kuru dedi. acaba hangisi ?
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

30/12 Saat 15:30.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 377/987 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •