Sayfa 386/987 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Şu an için saat başı aritmetik ortalama alarak bi kur belirleyeceklermiş. Fazla ürkütmeden şettirecekler yavaş yavaş
    Ama ilerde dediğiniz gibi oyun bozanlığa dönüp direkt hardcore takılabilirler
    Zaten dövizi olan adamın bunlara güvenip bozarak girmesi komedi olurda, TL den yapanlar için kötü süprizler çıkabilir ilerde.

Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Ben girmedim fakat daha once birka kez yazdim ipleyen olmadi.
    Yani isine gelmedigi durumlarda kafama gore ALIS kuru aciklayabilirim piyasa rakami beni istemezsem beni baglamaz demek.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Yani isine gelmedigi durumlarda kafama gore ALIS kuru aciklayabilirim piyasa rakami beni istemezsem beni baglamaz demek.

Koyduğu kuralı kaldırıyor ama yenisini açıklamıyor. Bu bilmeden olan bir şey olamaz. Bu noktada artık ben kafama göre takılacağım gibi bir sonuç çıkarır insanlar.

13,3557

Olarak açıklandı

4.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Koyduğu kuralı kaldırıyor ama yenisini açıklamıyor. Bu bilmeden olan bir şey olamaz. Bu noktada artık ben kafama göre takılacağım gibi bir sonuç çıkarır insanlar.
    Dunku selcuk gecer memduh bayraktaroglu videosunu seyrederseniz, dede cok net anlatti orada. Daha evvel de boyle birsey olabilecegini anlatanlar olmustu ben de burada paylasmistim. Dedigim gibi kimsenin ilgisini cekmemisti.
    Sen DEM katiliyorsan herseyi kafadan kabul ediyorsun. Nokta. Zaten "ve/veya cikabilecek tebligler gecerlidir" de dendi, mutlu son olmayacak gibi.

5. Odemelerim icin olabilecek doviz bozma islemimi tam saat 11.00 ayarliyorum... Peak yapip donuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    3-4gün de..
    acunda yarışmanın ortasında kural değiştirebiliyo

ama daha mantıklı sanki bu durum herkes dillendirdi acaba saat 11 de kuru aşağı mı basacaklar her gun diye

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku

Çok fesatsınız çokkk ...!! Siz 19 yılda hiç bu hükümetin vatandaşını mağdur ettiğini gördünüz mü ? Vatandaşa şunu şöyle yapın dediklerinde mutlaka bir bildikleri vardır. Ama vatandaşlığının kıymetini bilmeyenler hep '' mağdur '' olmuştur.

Ben sürekli Ahaber - Apara izliyorum ve hiç kaybetmedim....

8. https://www.bloomberght.com/tl-ye-do...ikligi-2295608

Bence daha iyi bir saat kura basıyorlar düşüncesini kaldırır ortadan

Sayfa 386/987 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •