Sayfa 387/987 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Buraya ara sıra sokaktan yazan bir maacit arkadaşımız vardı. Bu arkadaşı hafife alıp, satır aralarını anlayamayanlar üzüldüler. Kendisi çok değerli bir Bür- ok- rattır.

2. Ahanda iyi insan lafının üzerine gelirmiş. reis , tv. de konuşuyor. Sağ olsun yine milletini kurtarıyor.

3. sbn. medwıng , nerde kaldın , mesajlarını yapıştırmakta geciktiniz. Millet bir ses bekliyor. Kurtulmak istiyoruz...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Buraya ara sıra sokaktan yazan bir maacit arkadaşımız vardı. Bu arkadaşı hafife alıp, satır aralarını anlayamayanlar üzüldüler. Kendisi çok değerli bir Bür- ok- rattır.
    Bence Macit arkadaşımız, çok zengin ve viskisini yudumlarken, halktan biriymiş gibi yazan birisi.
    [emoji3]

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Çok fesatsınız çokkk ...!! Siz 19 yılda hiç bu hükümetin vatandaşını mağdur ettiğini gördünüz mü ? Vatandaşa şunu şöyle yapın dediklerinde mutlaka bir bildikleri vardır. Ama vatandaşlığının kıymetini bilmeyenler hep '' mağdur '' olmuştur.

Ben sürekli Ahaber - Apara izliyorum ve hiç kaybetmedim....
    "vade dönüşü kur getirisi, mevduat getirisinin üstünde olursa %20mevduat faizi getirisi eşleniği miktarında kur korumasi saglanacaktır"
    İtirazı olan? Nass var nas, 20yi buldun begenmiyorsun, bunadın herhalde.. bu arada gözlerime bak, herseyi yapıyorum ama ate$ çıkaramıyorum

6. 20%+ kesmiyor gibi... Saydırmaya devam

Erdoğan: Üretim, istihdam, ihracat tarafında işler yolunda gidiyor

Erdoğan: Bu süreçte önümüze sıkıntılar da çıkıyor, döviz kurundaki dalgalanma ve fiyatlardaki fahiş artış, aldığımız tedbirlerle dalgalanmayı önemli ölçüde kontrol altına aldık

Erdoğan: Yılbaşından itibaren kurun bu hafta başındaki gibi makul bir seviyede istikrar kazanacağına inanıyoruz

Erdoğan: Şu ikiliyi unutmayacağız, güven ve istikrar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Kur üzerinden ülkenin ve milletin felaketi pahasına haksız kazanç sağlama niyetinde olanlar bunun bedelini ödemek mecburiyetinde kaldı

Erdoğan: Vatandaşlarımızdan açıkladığımız pakete uygun şekilde tasarruflarını kendi paramızda tutmalarını, tüm işlerini kendi paramızla yürütmelerini istiyorum ve tavsiye ediyorum

Erdoğan: Faizlerin düşük, kurun istikrarlı ve yatırımların arttığı bir ortam inşa ediyoruz

Erdoğan: Amacımız hem iş insanlarını hem de vatandaşları 1 ay, 6 ay, 1 yıl, 3 yıl sonrasını görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuşturmaktır

Erdoğan: Döviz kurunu yatay seyre geçirme ve altını sisteme kazandırma sürecini ne kadar hızlı yürütürsek, enflasyonu ve fahiş fiyat artışlarını kontrol altına alma mücadelemizde elimiz o derece kuvvetli olur

Erdoğan: Kurda yurt içi talepten kaynaklanan oynaklığı azaltacak tedbirler aldık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 387/987 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •