Sayfa 414/987 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    İşin özeti ticaretle uğraşmayıp sabit gelirli olana her geçen ay daha çok girecek..

Burada halen dolar artışına sevinsin insanlar. Artık akaryakıt gibi devanlı artacak elektrik ve doğalgaz görürsünüz.

Resmi açıklanan her elektrik doğalgaz zammını ben x2 alıyorum.

%1 zam yaptık dedikleri ayda bile %30 fark etmişti fatura hatırlayın.
    Yahu sende ne diyorsun anlamadım gitti! bi kaç zibidi dışında hiç gördün mü buradaki insanların dolar yükseliyor diye sevindiğini? trollere anlatıyoruz sana da bir kez daha söyleyelim;dolar aynı altın gibi hızla değer kaybeden birikimleri koruma aracıdır,trade etmiyorsan kar falan getirmez,buradaki 3-5 kişi mi o saçma-sapan yanlış kararları alıp doları bu seviyeye getirdi,git onlara kız, töbe,töbe...

Not:Sayın Desidero74,bugün yazdığınız tüm yazılara sonuna dek katılıyorum,ders niteliğinde yazılar,alçak itibar puanı,gezin gel diyor,benden alacaklısınız...

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Konuyla alakasiz ama ben Ismailaga cemaatinin yalnizca Pakistanda oldugunu zannediyordum Turkiyede oldugunu duyunca sok oldum. Hakkaten sok oldum. Hic karsima cikmadi simdiye kadar.
    saka mi yapiyorsun kendi camileri bile var

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada "Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek miktar olan 120 milyon TL'lik büyük ikramiye satılan tek çeyrek bilete çıktı. 30 milyon TL kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye ilk çekilişte İzmir Konak'tan alınan bilete isabet etti. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz" ifadelerine yer verildi.

Satılmayan diğer çeyrek biletlerin ikramiye tutarı ise hasılat payı olarak kamuya aktarılıyor.

Not: Ben de Konak’tan bir bilet almıştım.
    İlk iki rakam ve son rakam tutuyor ama gerisi yok.
    Nasip kısmet.
    Eskiden teselli ikramiyesi olurdu, sizin 3 rakam tutmuş teselli vermeleri lazım

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. valla düşecek diyorsunuz da...
    benim takip ettiğim elektrik metriğine göre

son zamla 127% 813 liradan 1845 liraya çıktı tarife
    kapanış kurundan 13.2 139dolar yapar..
    son 10 yılın en yüksek dolar bazlı faturası..

70 dolar nominal.. 26,35tl/usd yapar..
    buradan/pazartesi satış gelirse değerlendirilir.

5. 1 milyon fatura gelen işletme
    2,27 milyon ödeyecek...
    hangi sanayi bu artışı, bam bam diye yüklenecek görelim..
    he dolar satsınlar ödesinler deniyorsa.. olur..
    darlığa düşünce altın dolar satılır.

Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Eskiden teselli ikramiyesi olurdu, sizin 3 rakam tutmuş teselli vermeleri lazım

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tek rakamla kaçıranlaraydı o ikramiye, 5 benzemeze değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yahu sende ne diyorsun anlamadım gitti! bi kaç zibidi dışında hiç gördün mü buradaki insanların dolar yükseliyor diye sevindiğini? trollere anlatıyoruz sana da bir kez daha söyleyelim;dolar aynı altın gibi hızla değer kaybeden birikimleri koruma aracıdır,trade etmiyorsan kar falan getirmez,buradaki 3-5 kişi mi o saçma-sapan yanlış kararları alıp doları bu seviyeye getirdi,git onlara kız, töbe,töbe...

Not:Sayın Desidero74,bugün yazdığınız tüm yazılara sonuna dek katılıyorum,ders niteliğinde yazılar,alçak itibar puanı,gezin gel diyor,benden alacaklısınız...
    Düşünceniz ve yorumunuz için çok teşekkürler , sağolun .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

1 Ocak tarihiyle sene sonu enflasyon rakamı belli oldu, minimum % 50.

Asgarî ücretliye ise geçmiş olsun, emekli ve mehmureye ise pazartesi geçirecekler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 414/987 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •