Sayfa 562/1002 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Bu olayin niye bu kadar buyutuldugunu anlayamadim. Ucagin pilotu Brezilya tarafindan serbest birakilmis. Pilotlar kontrol etmiyor ki ucaga yuklenenleri. Kiralik jet, sirketin patronu niye hapse atiliyor bunu da anlayamadim. Konuyu ve sahislari detayli bilmiyorum, ama bir ajandaniz varsa (sahsiniza degil), onu ilerletmek icin dogrudan ayrilmayacaksin.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu olayin niye bu kadar buyutuldugunu anlayamadim. Ucagin pilotu Brezilya tarafindan serbest birakilmis. Pilotlar kontrol etmiyor ki ucaga yuklenenleri. Kiralik jet, sirketin patronu niye hapse atiliyor bunu da anlayamadim. Konuyu ve sahislari detayli bilmiyorum, ama bir ajandaniz varsa (sahsiniza degil), onu ilerletmek icin dogrudan ayrilmayacaksin.
    Biraz arastirinca bu cikti. Ucagi kaldirmaya calismis pilot.

Brazilian authorities said that the chief pilot V.D. had attempted to flee the scene of the raid by starting the engines, but the police had stopped him from doing so by pulling out a gun.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    TANRI gavürlara zeval vermesin.

Bu kadar yalan ve aşşağılamayı kabul edenlere bir şey demiyorum.

Yaşa GÖKTANRI

Yaşa Doğru,AHlaklı ve Mert İnsanlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Bankamı soysunlar?

Çalsınlarmı?

Ya sizler gitseniz olmazmı?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 562/1002 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri