Sayfa 152/822 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 6575 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1197 den devamla
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Foma tamam düşüşe devam
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

3. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

4.  Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Foma tamam düşüşe devam
    topik başından bu yana daha önceki mesajlarımı takip ettiyseniz c>1813 hedefim bu yükseliş sonrasında bu yükselişin kökü olmuş durumunda,

c>1813.9 hedefimiz aynı zamanda short kriterimiz idi,..

grafik üzerinde zaman zaman verdiğim alt üst değerlere bakarsanız (mesaj 1204 te) c>1813.9 ve bir ''tık'' üstünde c>1925.17 yükseliş sonrası gelen satışları şimdilik karşılamış durumdalar,..

c>1813.9 short kriterim olduğuna göre

bu değer zaman analizinde belirttiğim 21 şubat yada 21 şubat çalışmaz ise uzatması olan 21 marta kadar ya kırılacak yada bu değerin altı artık verilmeyecek,..

sonuç itibarı ile ben 21 şubata kadar short piyasadayım, 21 marta kadar ise uzatması var (daha önce belirtmiştim, sonuncusu mesaj 1200 de)

piyasa c>1813.9 üstüne çok anormal gitti, batanlarımız oldu maalesef, faiz indiriminde peş peşe ısrarlar bu anormalliğin hazırlayıcısı oldular, piyasa nın işine gelen pul olmak yerine yükselerek bu yükseliş sonrasına düşmekti, onlarda bunu yaptılar,

yani c>1813.9 yerine c>2815.33 ten düştüler, bu ne yazıkki 10000 puandı her ne kadar hep c> desem de c> ibarem bu yükselişe yetersiz kaldı bu seviye aynı zamanda mesaj 1195 te tekrarladığım şekliyle 2018 çıkışının bir iz düşümü oldu,..

grafiklerden görüldüğü üzere şimdilik aşağısı kapalı, zaman short, sistemlerde döner ve c>1813.9 aşağı yönlü geçilir ise short devam eder,..

zaman analiz hep belirttiğim üzere sp500 den dir,..sp500 ise yükselişte, yani bundan sonraki düşüşümüz lokal değil global olacak, usd için bundan sonraki yükselişler yine lokal değil global olacak ve bu globallik her geçen gün yaklaşıyor

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ben ne yazıkki şubat vadeden sonra sembolik olarak açtığım 2 shorttan birini cuma günü flat ettim üstelik sıkıntı ve buna gerekte yoktu ve bunun sonrasında hemen herkese olduğu gibi benim bu hareketim sonrasında endex sert düştü, bu böyledir ve herkese göredir, hahahhahhaha kalan bir tek kontratımla şubat vadede short yönde devam etmekteyim,..
    mesaj 1201 den devamla,

zararımın 3 te 2 sini geri alsam da totalde zararla bu pozisyonumu flat ettim, zararım 1 kontrata 2.5 kontrat civarındadır,..

(eğer pozisyonumu korusa idim kar dahi olabilecektim, 281 den ilave etse idim tadından yenmezdi, ama borsa usd elele yükseliş çılgınlığı beni korkuttu ve alınterimi kalpazanların önüne koymak istemedim, sağlık olsun)

flat sonrasında volatiliteden yararlanarak 2 gün peş peşe long dahi açtım, şimdi ise flat pozisyonda daha yukarıdan tekrar short düşüncem var, bu olmaz ise olası düşüşlerde c>1813 altından gelişmelere göre long açmayı düşünüyorum,..

bu bölgeden ise poza girmekte cesaretli ve ısrarcı değilim, ne çok yüksek ne çok düşük,

aralık olarak

c>1813.9 - c>2815.33 arasındayız,....

o nedenle tepkide gelinen seviyeyi ne çok düşük ne de çok yüksek görüyorum, uygun yer ve fırsat kollayacam,..
    Son düzenleme : indregandi; 28-12-2021 saat: 00:23.

6. iz düşümde çok belli olduğu üzere clintona niyetleri yoksa cünyör bushta kalırlarsa şayet

21 şubata kadar olmaz ise 21 marta ''kadar'' bir satış alabiliriz

7. iyi geceler cümleten

8. 2022 herkese ve her keseye şans ve bol para getirsin,..

Sayfa 152/822 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •