Sayfa 467/1044 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Her ne kadar geçmiş bağlantılı bir çalışma olsada ,aylık olarak bölge tayinindeki geçişler süre alacağı için , yansıma olarak bize kalacağı bölge içindeki süreyi tayin edebilir ve ....!
    O bölge içinde pozisyonlara göre değerlendirme yapabilme olanağı sağlayabilir.
    Bu da hangi bölge olursa olsun geçen süreci gösterebilir...
    Bu aslında çok önemli...nedeni zaman kazandırabilir ve veya kaybettirebilir ...biliriz ..

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dostum, grafiklerden de görüldüğü üzere bir düzen etrafında dairesel döngü yapıyor. Bu tip hisseler en güzel trade edilecek (orta/uzun vade) hisseler oluyor...

Bazı hisseler karmakarışık hareket ediyorlar. Bunlar bir düzene girmeden bu hisselerden hayır çıkmıyor. Üstelik bir de normal gitmesi gereken saat yönünün tersine hareket etmeye başlamışlarsa, uzaklaşmak lâzım...

PKART grafiğini haftalık olarak 13.07.2018 tarihinden ralli başlamazdan önceye kadar gösterecek şekilde ayarladım...

Bu tarihten itibaren 181 hafta geçmiş... Kırmızı bölgeye neredeyse uğramamış bile denebilir. Hep dairesel ve saat yönünde hareketler var. Arada ufak tefek geri dönüşler yapmış ama bunları görmezden gelebiliriz. Çünkü o günü şartlarını da düşünmek lâzım. Örneğin plandemi Mart 2020 düşüşü gibi...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dostum, grafiklerden de görüldüğü üzere bir düzen etrafında dairesel döngü yapıyor. Bu tip hisseler en güzel trade edilecek (orta/uzun vade) hisseler oluyor...

Bazı hisseler karmakarışık hareket ediyorlar. Bunlar bir düzene girmeden bu hisselerden hayır çıkmıyor. Üstelik bir de normal gitmesi gereken saat yönünün tersine hareket etmeye başlamışlarsa, uzaklaşmak lâzım...

PKART grafiğini haftalık olarak 13.07.2018 tarihinden ralli başlamazdan önceye kadar gösterecek şekilde ayarladım...

Bu tarihten itibaren 181 hafta geçmiş... Kırmızı bölgeye neredeyse uğramamış bile denebilir. Hep dairesel ve saat yönünde hareketler var. Arada ufak tefek geri dönüşler yapmış ama bunları görmezden gelebiliriz. Çünkü o günü şartlarını da düşünmek lâzım. Örneğin plandemi Mart 2020 düşüşü gibi...

Süreci çok iyi biliyorum .( İçinde olduğum için).Aslında olacakları da biliyorum.( Ama burada, buralarda hiç paylasmadım)
    Sebebi ise ukela, kahraman, kendini beğenmiş vs...gibi kavramlarla karşılaşmamak için .
    Gerek yok.
    Ancak özellikle pkart , Tümosan ,isc,gedza, glyho ve son 2 ay önce sistemime takılan ihlas holding için bazı gelecek öngorulerim oluştu.
    Pkart çok ayrıştı . Yapmamız gereken süreci nirengilere oturtmak ve izlemek gerekli dokunuşlar ile...
    Bakalım neler olacak.

hakuna matara....memento mori.

3. Birde şu önemli....BIST 100 için de gerekli çalışmalar yapıyorum, ve 2024 sonu 6.1 /6.3 cent civarı bir fiyatlama oluşuyor. ( Tabii şimdilik bunu telaffuz etmiyorum)
    Zamanı gelince deklare etmeye başlarım gibi.
    O nedenle bist100 tahtaları içinden glyho yu seçtim gelecek için. Aslında 99 tane daha var
    Ama benim kriterlerim o nu gösteriyor.
    Bunu bı not edelim ! Erken olsada.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum, gün gelecek sağlık olsun yüz yüze değerlendireceğiz...
    Benim amacım para kazanmak değil , başarmak.
    Beni tanıyanlar bilir biliyor...
    Çalışmaların ciddi ve önemli.( En azından benim için)
    Nedeni ben vade zaman çalışmalar ına yansıma oluşturan emeklerin önemini biliyorum.
    Çok zaman harcadım geçmişte, artık kanalize olamıyorum.

İnşaAllah Dostum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum...

Hayatta hiç bir şeyi başarmadan, zirvesine ulaştırmadan tam olarak bırakmadım. Borsa işinde de çok yenilgim oldu. Ara verip, geri döndüm ve bir adım daha ileri gittim...

Seni tanıdıktan sonra olaylara bakış açım değişti. Zaten bunu sen benden iyi gözlemliyorsundur... Bunu her yerde ifâde edip, teşekkür ediyorum...

Eğer yüz yüze, geniş bir zaman diliminde değerlendirme yapma imkanımız olursa; ortaya çok değerli sonuçların çıkacağına eminim...

Mevlana ile şems gibi...

Bana bu gecelik müsâde... Yarına erken kalkacağım...

Hayırlı geceler...

Selamlar, hürmetler...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İnşaAllah Dostum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum...

Hayatta hiç bir şeyi başarmadan, zirvesine ulaştırmadan tam olarak bırakmadım. Borsa işinde de çok yenilgim oldu. Ara verip, geri döndüm ve bir adım daha ileri gittim...

Seni tanıdıktan sonra olaylara bakış açım değişti. Zaten bunu sen benden iyi gözlemliyorsundur... Bunu her yerde ifâde edip, teşekkür ediyorum...

Eğer yüz yüze, geniş bir zaman diliminde değerlendirme yapma imkanımız olursa; ortaya çok değerli sonuçların çıkacağına eminim...

Mevlana ile şems gibi...

Bana bu gecelik müsâde... Yarına erken kalkacağım...

Hayırlı geceler...

Selamlar, hürmetler...
    İyi geceler, saygılar dostum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Günaydın A.Ş.

Nerden çıktı demeyin hemen hikayesini anlatayım..

Sabah kızım işe gecikti el mecbur sabah işe bırakayım dedim. Sabah radyo açıkken Virgin radyo dinliyordum. Sabah programını sunan radyocunun programının adıydı Günaydın A.Ş.
    Eee diyenler olacaktır elbette.. Sabah sabah...
    Orda dinlerken radyoyu sabah programına katılan Adana Büyükşehir Belediyesi tiyatrosunda çalışan/görevli bir vatandaş katıldı programa. Adana BB. Tiyatrosunda talkshow yapıyormuş. Radyocu da yaptığı programdan bir kesit ricasında bulununca bizim Adanalı tiyatrocu kendi programında Anestezi alet ve edavatları hakkında konuştuğunu ve bir tanesini de radyoda paylaştı. Aletin adı "Leyla nın bacağı" aslı "Leyla ekartörü" .
    Bu aleti bir Türk doktor tıp dünyasına kazandırmış. Doktor un kızının adı Leyla" imiş o yüzden adı Leyla ekartörü olarak tıp literatürüne girmiş. Düşünsenize Doktor beyin oğlu olsaydı adı "Mahmut" olsaydı..
    Aletin adı ne olacaktı Mahmut 'un ...

Şöyle bir baktımda XU100 de Mahmut'un şeyini vermişler vatandaşların eline.

Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız hep güzel olsun sevgiler saygılar.

Adını andık ünlü beyin cerrahı Ordinaryus profesor doktor Gazi Yaşargil hocanın tıp dunyasına kazandırdıgı ve kızının adını verdigi, beyin cerrahisinde çığır açan tıbbi aletin adı "Leyla ekartörü"

Rahmet ve minnetle anıyorum.

Çınar Hocam bu şarkıda size gelsin.

https://youtu.be/-jEyTMuhpCQ

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

PKART 'ın bugün 5 dk. 'lık sistem animasyon videosu...

İzlemek isteyenler için...

Talep ettiğiniz hisseler için ilk fırsatta istediğiniz zaman aralığı için grafik ve animasyon hazırlayabilirim...

Endeks karmaşık sinyaller üretiyor...

Yine belli başlı birkaç hisse ile yukarı sürüyorlar. Haftalıkta henüz toparlanma emâreleri yok...

2.067 seviyesine kör topal çıkabilir ama çıkışı hiç güven vermiyor. Belki de güvensiz güvensiz yol alacaktır...

Grafik 50 haftalık bar ile çizilmiştir ve ilk barları işaretledim...

Sayfa 467/1044 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •