-

Originally Posted by
emregunes
TV izleyen çocuğa oku da iyi işin olsun, mevki sahibi ol diyebilmek de zor artık
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu duzende yanasan, araklayan oluyor onlarin sahibi.
Organize isler...
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
ft-2
dolar düşüyor diye yabancılar borsada satıp dolar alırlar mı?...yabancı kaldı mı?
11 civarına gelirse yaparlar. Gelir mi bilemem tabi. İlaveten dolar ile artan hisseler de çok sert satış tekrar olabilir.
Yabancı 125-175 dolar arası endeksi al-sat yapıyor
-

Originally Posted by
watcher46
Adam gerçekleri herkesin anlayacağı biçimde yazmış.
-
endeks faiz artısınımı fiyatlıyorki ?
-
Dolar diye bir zibidi cezaevinden kaçmış. Bütün kolluk kuvvetleri kendisini arıyormuş. Görenlerin merkeze bildirmesi rica olunur.
-

Originally Posted by
ressam
Dolar diye bir zibidi cezaevinden kaçmış. Bütün kolluk kuvvetleri kendisini arıyormuş. Görenlerin merkeze bildirmesi rica olunur.
Yakalamış ki zopalıyor
-
Bana, özelden çok özel ( dolar alayım mı , buradan satayım mı gibi ) sorular arkadaşlarım, lütfen ne kendinizi ne de beni zan altında bırakmayınız. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Ben de sizler gibi maacit bey efendinin izmarit toplama işini bitirmesini bekliyorum. Ne zaman ki maacit izmarit işini bitirir , işte o zaman hepimiz döviz belasından kurtuluruz.
Yatırım ciddi iştir. Rastgele kişilerin tavsiyesi ile batabilirsiniz. Uzman kuruluşlardan yardım alınız.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Adam gerçekleri herkesin anlayacağı biçimde yazmış.
DEM e katilanlarin bekledigi odemeleri alabilmesinin onunde buyuk riskler var. Yazida gecen doviz bozdurmus olma sarti buyuk soru isareti.
Daha 10 gun kadar evvel, "....bu sozlesmede yururlukte olan VE/VEYA bugunden sonra eklenecek hukumler gecerli olacaktir" diye de ekleme yapildi.
Isin ucu cok acik.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri