Sayfa 453/987 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    TV izleyen çocuğa oku da iyi işin olsun, mevki sahibi ol diyebilmek de zor artık

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu duzende yanasan, araklayan oluyor onlarin sahibi.
    Organize isler...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    dolar düşüyor diye yabancılar borsada satıp dolar alırlar mı?...yabancı kaldı mı?
    11 civarına gelirse yaparlar. Gelir mi bilemem tabi. İlaveten dolar ile artan hisseler de çok sert satış tekrar olabilir.
    Yabancı 125-175 dolar arası endeksi al-sat yapıyor

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Adam yürek yemiş,vermiş coşkuyu.....https://www.paraanaliz.com/2022/yaza...-gazi-g-21177/
    Adam gerçekleri herkesin anlayacağı biçimde yazmış.

endeks faiz artısınımı fiyatlıyorki ?

5. Dolar diye bir zibidi cezaevinden kaçmış. Bütün kolluk kuvvetleri kendisini arıyormuş. Görenlerin merkeze bildirmesi rica olunur.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolar diye bir zibidi cezaevinden kaçmış. Bütün kolluk kuvvetleri kendisini arıyormuş. Görenlerin merkeze bildirmesi rica olunur.
    Yakalamış ki zopalıyor

7. Bana, özelden çok özel ( dolar alayım mı , buradan satayım mı gibi ) sorular arkadaşlarım, lütfen ne kendinizi ne de beni zan altında bırakmayınız. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Ben de sizler gibi maacit bey efendinin izmarit toplama işini bitirmesini bekliyorum. Ne zaman ki maacit izmarit işini bitirir , işte o zaman hepimiz döviz belasından kurtuluruz.

Yatırım ciddi iştir. Rastgele kişilerin tavsiyesi ile batabilirsiniz. Uzman kuruluşlardan yardım alınız.

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Adam gerçekleri herkesin anlayacağı biçimde yazmış.
    DEM e katilanlarin bekledigi odemeleri alabilmesinin onunde buyuk riskler var. Yazida gecen doviz bozdurmus olma sarti buyuk soru isareti.
    Daha 10 gun kadar evvel, "....bu sozlesmede yururlukte olan VE/VEYA bugunden sonra eklenecek hukumler gecerli olacaktir" diye de ekleme yapildi.
    Isin ucu cok acik.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 453/987 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •