Sayfa 458/987 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Bir şeyi çok merak ediyorum. Dolar alanlar, para kazanmak için mi alıyor, parasını korumak için mi? Yükselince kazandıklarını mı zannediyor? Koruduklarını düşünüyorlarsa, reel getiri olmadığı için neye seviniyorlar? Arabasına kasko yaptıranlar, kaza yaptıklarında sevinir mi, yoksa kaskosu olduğu için teselli mi bulur sadece? Hiç kaza olmasa daha iyi değil mi?
    Dolardan para kazanılmaz. Dolar yatırım aracı da değildir. Sadece paranı enflasyona karşı korumaya yardımcı olur.
    Yatırım ev arsa , borsa vs. Dir.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. piyasaya servis başladı yine.. maaşını taze alan ky çarpmaya yönelik bu biraz da sanırım..

MB ZK dan sonra, ihracatçının 1/4 üne de el koydu bugün...

sat..sat...sat...sattımm
    ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dolara büyük sopa var. Reis akşama konuşacak sanırım kabine sonrası. Şimdiden zopa başladı anca yetiştirirler.
    Adama 3 saat sopa atiyorsun,
    Yere dusuruyorsun,
    2 dakika nefesleneyim diyince yarasiz beresiz ayaga kalkiyor.
    Sopacinin isi zor kahveden adam cagirmasi lazim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Bir şeyi çok merak ediyorum. Dolar alanlar, para kazanmak için mi alıyor, parasını korumak için mi? Yükselince kazandıklarını mı zannediyor? Koruduklarını düşünüyorlarsa, reel getiri olmadığı için neye seviniyorlar? Arabasına kasko yaptıranlar, kaza yaptıklarında sevinir mi, yoksa kaskosu olduğu için teselli mi bulur sadece? Hiç kaza olmasa daha iyi değil mi?
    Kimse yabanci bir devletin parasini alip, ona faizsiz kredi vermez.

Burada doviz alanlarin 3 nedeni oldugunu dusunuyorum.

1.Servetini korumak.
    2.Soygunu onlemek .
    3.Mesru anayasal haklarinin, hukuk gaspina karsi korumak.

Bu gercekler ortadayken, soyulmasina ragmen yalakaliktan vaz gecmeyen kisilere bir yol gostermek.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dolardan para kazanılmaz. Dolar yatırım aracı da değildir. Sadece paranı enflasyona karşı korumaya yardımcı olur.
    Yatırım ev arsa , borsa vs. Dir.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    son 5 yıllık vadede borsa ve tahvil gibi tr varlıkların hali ortada..kim demiş yatırım aracı değil diye?
    ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    son 5 yıllık vadede borsa ve tahvil gibi tr varlıkların hali ortada..kim demiş yatırım aracı değil diye?
    Kitabi bilgi veriyorum
    Reele bakarsak burada olmamamız lazım

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Resmi birşey göremedim ama İbrahim Turhan yazmış. İhracatçıya yüzde 25 dövizi MB ye satma zorunluluğu gelmiş diyor ihracatın yapıldığı tarihteki kurdan. Resmi belge görmek lazım tabi.
    oha artık

8.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    derinlik + türev varsa herşey yatırım ve batırım aracıdır

Sayfa 458/987 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •