Sayfa 464/987 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Şu anda marketlerdeki rakı fiyatlarına zam geldi mi acaba? Hemen gitsek zamcıksız fiyattan alır mıyız ki?

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Inanmiyorum.

Sosyal demokrat bir aileden bu kadar yanlis bir evlat yetismez.

Takiyye ye gerek yok.
    Siz bence kendinizi güncelleyin, sosyal demokrat insanlar kendini kurtarmak için başkalarını ateşe atmaz. Benim dolar alıp satanlarla bir derdim yok yanlış anlaşılmasın, sadece doğru zamanda yapılmasını doğru buluyorum. Aralıkta bunu yapanların, pandeminin ilk çıktığı zaman market raflarını tamamen boşaltanlardan ne farkı var? Bu mudur yani?

3.  Alıntı Originally Posted by doruca Yazıyı Oku
    50 bin ihracatçı 50 milyona bakıyor sen kimsin ? Müptezelliğin de bu kadarı...

Senin elinde ki dolarda en az % 5 faiz maliyeti var bütün ülke ödüyor. % 6 da sahibinden enflasyon var. Gelmişsin burda soygun turka... Soyduran sensin hem kraliçeye hem kowboya...

Hem hesap kitap bilmezler, hem de dilleri bir karış..

2013 Mayısdan beri her sene % 15 bileşik olarak , mal varlığınızdan, vergi olarak alınmakta ve bu

TUİK eli ile gizlenmektedir.

Gizlenmektedir çünkü, bu vergi halk ile paylaşılmamaktadır..

Ülkemizde ki yoksulluğun nedeni işte budur..

4.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Bir şeyi çok merak ediyorum. Dolar alanlar, para kazanmak için mi alıyor, parasını korumak için mi? Yükselince kazandıklarını mı zannediyor? Koruduklarını düşünüyorlarsa, reel getiri olmadığı için neye seviniyorlar? Arabasına kasko yaptıranlar, kaza yaptıklarında sevinir mi, yoksa kaskosu olduğu için teselli mi bulur sadece? Hiç kaza olmasa daha iyi değil mi?
     Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Siz bence kendinizi güncelleyin, sosyal demokrat insanlar kendini kurtarmak için başkalarını ateşe atmaz. Benim dolar alıp satanlarla bir derdim yok yanlış anlaşılmasın, sadece doğru zamanda yapılmasını doğru buluyorum. Aralıkta bunu yapanların, pandeminin ilk çıktığı zaman market raflarını tamamen boşaltanlardan ne farkı var? Bu mudur yani?
    Iki yazinizda burada.

Dolar alip, soygundan kurtulma cabasindaki insanlari resmen sucluyorsunuz.

Fazla soze gerek yok.

5. nuri: -halicida calistin ne oldu?
    altan: -gecmis.
    nuri: -ne gecmisi, tekne isine girdiniz ne oldu?
    altan: -tekne beni tutuyo abi.
    nuri: -ulan tekne seni tutuyo olur mu karaya oturdu dediniz tekneler. rehberlik yaptiniz noldu
    OLMADI DİMİ

Yine yeserdi findik dallari.

Kac milyar yandi acaba...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Iki yazinizda burada.

Dolar alip, soygundan kurtulma cabasindaki insanlari resmen sucluyorsunuz.

Fazla soze gerek yok.
    Son kez yazayım. Ben dolar alanları suçlamıyorum. Her ay maaşı yatar yatmaz Ahmet amcanın, Fatma teyzenin dolar-altın vs. almasına elbette bir lafım yok, hatta iyi bile yapıyorlar. Mevcut finansal okur yazarlıklarıyla bundan iyisi olmaz. Benim karşı çıktığım tek nokta, freni patlatılan kurun, uçuruma giderken bir desteğin de ne yazık ki insanlarımızdan gelmesi. Bu ve 2018 ağustosunda bu işe kalkışanlara üzülüyorum sadece. Evvelinde alan satana hiçbir lafım yok.

7.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Şu anda marketlerdeki rakı fiyatlarına zam geldi mi acaba? Hemen gitsek zamcıksız fiyattan alır mıyız ki?
    Varsa yancıkta oynar .................nokta.

8. gö.oş'lar gelmiş gene!

topikimize gö.oş doolmuş, urun gardaşlar urunn!!

Sayfa 464/987 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •